Hocam bu biraz elalem ne derle de alakalı bi durum olabilir küçüklükten beri aman onu yapma millet laf eder, aman bunu söyleme millet ne düşünür, o öyle...
arkadaşlar ben bu looksmaxing e kafayı takmış bulunmaktayım hayatımın bi çok dönemini obez geçirdikten ve bir sürü olay yaşadıktan sonra şuan öyle çok fit...
ilk yalanın oldugu için belli etmişsindir, olabilir ailen seni seviyo bunun kıymetini bilmek lazım kız dediğin gibi güvenilir ve bi sorun çıkmayacağına...
creatin saç döker olayı bence şehir efsanesi öyle bir şey olduğunu düşünmüyorum genetik olarak kellıge yatkınlıgın vs. yoksa tek şeyi creatin aldıgın zaman...
hocam şimdi biraz daha detay verseydin güzel olurdu yaşın ne kadardır tanışıyorsun vs. iş yerlerinde ne iş yaptıgını da bilmiyorum ordan biriyle sevgili vs...
bence toz wax kullan berberine sorarsan veya bi bu tarz ürünler satan yere alırsın saçını baya sertleştiriyor ve ince tellı vs dagılma sorunlarını tamamen...
1778199989
karşındaki insan seni bi seçime zorluyorsa bırak gitsin sana bu kadar sürede bile güvenmiyorsa hata ondadır ki çok detay vermedigin için kendi...
valla zamanında kyk da kalırken ilk 1 ay götürmedim şansıma 3 kişilik odada kalıyordum ve düzgün insanlardı yurt zaten çok kalabalık degıldı 600 700 kişi...
kesin doğru bilgi olarak söylemiyorum ama bildiğim kadarıyla örnek 40 k lık sendeki vozol eskiden 20 10 k lıklar vardı bu sayılar içindeki likitin değil...
valla herkesin ilk işi aklında bi süre geçtikten sonra kalır bazıları gülerek bazıları söverek hatırlar haftada 6 gün 8 saatten fazla çalıştıramaz zaten...
başta direkt full body bı antrenman verir sana onu yaparsın 1 2 ay kesinlikle creatin ve protein tozu al creatin bence underrated baya kilo almak için...
kanka 18 yaşındaysan gıdecegın yerde başka bi arkadaşın güvenebileceğin bi insan veya akraban varsa gidilebilir tabi ama sen otogara gittikten sonra engel...