bendede bu var ıste aga ya problem bu hobılerım etkinliklerim var da işte evde durmayı sevmıyorum ama dısarı cıkacak ınsan denk gelmıyor oyle arkadas arama...
Geçen dışarıdayım yalnız başıma oturmuşum. 2 öğrenci arkadaş yanımda geldi oturdu. Bunlara katıldım deyip güldük.
1 saat sonra bu arkadaşlardan birisi...
herkese merhabalar önce valla nerden başlasam bilemedim de hayatım boyunca hiç böyle çok fazla arkadaşım olmadı çok sosyal de bir insan olmadığımdan belli...
kısa özet tavsiyeler vermeye çalışacağım elindekinin en iyisini yapmak lazım tip sadece önizlenim, fragman gibi düşün eğer tipsizsen spor yaparak ortalama...
1-malwarebytes
2-kaspersky
ama pcne antivirus kurmak yerine supheli indirdigin dosyayi virustotal ile taratman daha iyi olacaktir performans antivirusler...
her gün saç yıkamak zaten zararlı bir şey zamanında benım de böyle dertlerim vardı lise zamanı her gün saçımı yıkıyordum ama sen her gün saçını yıkadıkça...
bende 74 puan var öylesine girmiştim şu adalet bakanlığı alım yapar diye bekledım 4 aydır bekletıyorlar nerdeyse bırdahakı sınav geldı uzattıkça uzattılar 1...