arkadaşlar ben bu looksmaxing e kafayı takmış bulunmaktayım hayatımın bi çok dönemini obez geçirdikten ve bir sürü olay yaşadıktan sonra şuan öyle çok fit olmasam da yaklaşık yüzde 18 20 yağ oranında 80 kilo 178 boya sahibim 3 gündür günlük 1800 2000 kalorilik bi diyet yapıyorum bunun yanında...
ilk yalanın oldugu için belli etmişsindir, olabilir ailen seni seviyo bunun kıymetini bilmek lazım kız dediğin gibi güvenilir ve bi sorun çıkmayacağına eminsen gidilebilir ama işte risk de fazla bilemedim seni yönlendirmek istemem açıkçası bunu ailenle konuşup tartıp yapman daha sağlıklı olur
creatin saç döker olayı bence şehir efsanesi öyle bir şey olduğunu düşünmüyorum genetik olarak kellıge yatkınlıgın vs. yoksa tek şeyi creatin aldıgın zaman çok su içmen gerekiyor yoksa böbreklerine ağır yük biner attığın linkde proteinoceanın seti yani daha önce proteinoceanın ürünlerini...
birikimin yoksa öyle bi ortama girme falan yok kanka başta çömez bi piyade gibi düşün kendini gece hayatına giricem memur oldum paralar falan diye düşünüyorsan hayatını tek ona şartlama öyle bi şey olmayacak çünkü nasıl olacak söyleyeyim (bana göre) spor yapıyorsun en az 2 branş 1 branş ta olur...
hocam şimdi biraz daha detay verseydin güzel olurdu yaşın ne kadardır tanışıyorsun vs. iş yerlerinde ne iş yaptıgını da bilmiyorum ordan biriyle sevgili vs. olmak biraz riskli kıza bence sürekli sataşman lazım yaşının genç oldugunu varsayarak söylüyorum yani böyle dallama olmak lazım ya bence...
bence toz wax kullan berberine sorarsan veya bi bu tarz ürünler satan yere alırsın saçını baya sertleştiriyor ve ince tellı vs dagılma sorunlarını tamamen ortadan kaldırır şekil verirsin her şeyi yaparsın
1778199989
karşındaki insan seni bi seçime zorluyorsa bırak gitsin sana bu kadar sürede bile güvenmiyorsa hata ondadır ki çok detay vermedigin için kendi arkadaşlarınla nası bi samimiyetin veya onunda bu tarz arkadaşlıkları var mı bılemem nabza göre şerbet ya insan kendini bilir be ilkkan :D...
valla zamanında kyk da kalırken ilk 1 ay götürmedim şansıma 3 kişilik odada kalıyordum ve düzgün insanlardı yurt zaten çok kalabalık degıldı 600 700 kişi vardı yınede laptopu götürmüştüm ben masaüstü götüren tek tük kişiler vardı bi çalınma vs duymadım ama kimse 100 k lık masaüstü de...
kesin doğru bilgi olarak söylemiyorum ama bildiğim kadarıyla örnek 40 k lık sendeki vozol eskiden 20 10 k lıklar vardı bu sayılar içindeki likitin değil çektiğinde gelen buharın hızı yada yoğunluğu o tarz bir şeyle ilgili zamanında öyle bir şey duymuştum ve en verimlisinin 10 k lık oldugunu...
valla herkesin ilk işi aklında bi süre geçtikten sonra kalır bazıları gülerek bazıları söverek hatırlar haftada 6 gün 8 saatten fazla çalıştıramaz zaten kırtasiye de öyle çok yoğun olmaz tahminimce en kötü gir işe 1 2 hafta çalış sarmazsa çalışırken başka iş ara internetten telefondaki...
başta direkt full body bı antrenman verir sana onu yaparsın 1 2 ay kesinlikle creatin ve protein tozu al creatin bence underrated baya kilo almak için düzenli cicibebe , gainer alabilirsin keçi boynuzu pekmezı sanırım öyle bir şey vardı o da yardımcı olur abur cuburu kes şekerı azalt temız kilo...
kanka 18 yaşındaysan gıdecegın yerde başka bi arkadaşın güvenebileceğin bi insan veya akraban varsa gidilebilir tabi ama sen otogara gittikten sonra engel de yiyebilirsin böyle çok olay var her ihtimali düşünüp hareket et ailenin karışması konusunda iyiliğin için yaptıkları belli ama yargılamak...