Lucky Luciano isimli üyenin son içerikleri

1. Lucky Luciano

Sizce Ciddi Kötü Bi Şey Olurmu

miğde desen yok
  2. Lucky Luciano

Ücretsiz Güvenilir Antivirüs Programı

kaspersky de 30 gunluk ücretsiz vardı sanırım kullandım onu ama diğerine bakıcam
  3. Lucky Luciano

Yağlı Saç İçin Şampuan Önerisi

her gün saç yıkamak zaten zararlı bir şey zamanında benım de böyle dertlerim vardı lise zamanı her gün saçımı yıkıyordum ama sen her gün saçını yıkadıkça saç derisi altında daha yoğun yağ tabakası oluşuyor ve saçın çok kuru olursa da dökülme kırılma vs. oluyor sonsuz döngü gibi bixi nin önerdiği...
  4. Lucky Luciano

Ücretsiz Güvenilir Antivirüs Programı

arkadaşlar ufaktan edit işiyle uğraşıyorum ondan dolayı internette güvenliğimi tam sağlamak için ücretsiz bi antivirüs uygulaması arıyorum avast ı denemiştim abuk sabuk bi uygulama kafasına göre bir sürü şey indiriyor bilgisayara diye sildim varmı bi öneriniz windows defenderden daha iyi :D
  5. Lucky Luciano

2024 De Ortaöğretim Kpss Ye Girip Atanan Var mı

bende 74 puan var öylesine girmiştim şu adalet bakanlığı alım yapar diye bekledım 4 aydır bekletıyorlar nerdeyse bırdahakı sınav geldı uzattıkça uzattılar 1 2 yere başvurmuştum zabıta vs. 80 le kapatmışlardı adalet bakanlığına bi deneyeceğim açılırsa ama meslek lisesi çıkışlı olmadıktan sonra 85...
  6. Lucky Luciano

Haziranda Askere Gidiyorum

Allaha emanet hayırla git hayırla gel
  7. Lucky Luciano

Spor Hakkında Sorum Var

valla bence 4 ideal ama 5 de olabilir spora yeni başladığın için 5 gün gidersen natural oldugun için vücudun toparlanması zor olur o yüzden 4 gün git vucudun full body de biraz hamlığını attıktan sonra günlere göre bölüp antrenman yaparsın örn bi gün sırt triceps bi gün biceps göğüs gibi vs...
  8. Lucky Luciano

Sosyal anksiyete nasıl yenilir?

valla roman gibi yazmışsın çok okumadım kısa ve net tavsiye vericem en az bi sporla uğraş yapabiliyorsan iki fitness + yüzme veya boks kitap oku her gün 10 sayfa da olsa seslı bi şekilde düzgün bi diksiyonla okumaya çalış hobi edin bi müzik aleti öğrenmek resim yapmak vs. kendine güven özgüvenli...
  9. Lucky Luciano

Flört konusunda yardım gerekiyor

röpörtaj gibi böyle sürekli bir şeyler sorma arada sataş örneğin ayakkabısının bağcığını çöz .D gözlük aksesuar falan kullanıyorsa bi dene bak falan güler yüzlü ol her şeyini işte işi okulu neler yaşadın vs. anlatma merak arzuyu tetıkler her şeyini anlatırsan arzu kalmaz rahat relax ol samimi...
  10. Lucky Luciano

Spor ile ilgili tüm sorularınızı cevaplıyorum

d3k2 boy uzatmaya yardımcı olur mu pekı bıde şuan aktıf creatın kullanıyorum yakın zamanda toplu bi alışveriş yapıcam protein tozu alıcam yanına ne alsam diye düşünüyorum magnezyumu kafadan ekledım haricen çinko veya omega 3 vs. ne onerırsın tam olarak
  11. Lucky Luciano

Günübirlik İstanbul Planı Yapmak

valla marmarayda emanetmatık dıye bir şey duymadım görmedim bilgim yok bence otogardaki bilet aldıgın yer en mantıklısı
  12. Lucky Luciano

Editörlük için tavsiyeleriniz neler olurdu

arkadaşlar ben hobisine arada sırada edit videoları yapıyorum futbol araba shitpost vs. eğleniyorum da ama zamanında kafayı kırıp bu işi nası yapabilirim diye düşünmüştüm önce crack topaz sonra hitpaw vs. birsürü uygulama indirdim bazen telegramdan bazen de youtubeden videoları indirmek için...
  13. Lucky Luciano

İş İlanlarında Neden Maaş Belirtilmiyor?

kafana göre
  14. Lucky Luciano

Günübirlik İstanbul Planı Yapmak

sınırsız seçeneğin var bir sürü cafe var rastgele önüne gelen bi cafeye otur
Geri