Arama sonuçları: *

1. Lucky Luciano

Yapay zeka ile fotoğraf düzenleme nasıl yapılır?

topaz ai da kullanabilirsin
  2. Lucky Luciano

İş İlanlarında Neden Maaş Belirtilmiyor?

valla resmi ve bilinen bir yer olsun da ne olursa olsun ben amazonda çalışmıştım 3 ay işe giriş süreci biraz uzun sürmüştü ama maaşı sigortası vs. iyiydi 3 vardiya var 10 bölümün 7 sinde hangi birime çıkacagın şans işi benim şansıma 2 vardiya vardı 2 haftada bir dönüyorsun ilk 6 ay sözleşme...
  3. Lucky Luciano

Günübirlik İstanbul planı yapmak

yapabiliyorsan geliş için harem otogarını seç kadıköye dediği gibi baya yakın dönüş için esenleri seç sabah laptopu alırsın avm yada bi cafede kontrol edersin sonrasında dönüş yolunda zaten karşıya geçeceksin esenlerdeki dönüş biletin olan firmaya bırakırsın ordan başakşehire geçersin en...
  4. Lucky Luciano

❌İndirim Bitti! Rotring 2 ADET KAHVERENGİ TEK FİYAT 170tl

güzel fırsat alınabilir
  5. Lucky Luciano

🔥İndirim Gaming gecesi özel MSI RTX 5050 8GB VENTUS 2X GPU 10 küsür bin TL olucak.

gece 1 de başlıyormuş şımdı gordum anasını satayım tribe girdim :D
  6. Lucky Luciano

🔥İndirim Gaming gecesi özel MSI RTX 5050 8GB VENTUS 2X GPU 10 küsür bin TL olucak.

şimdi gördüm lan bende diyorum nası alabiliyorlar saniyesinde valla bi şansımı deneyeceğim gelirse artık
  7. Lucky Luciano

şu 1 tl lik klavyeyi nası yediler saniyesinde anlayamadım valla başta bi site çöker gibi oldu zaten şimdi bitmiş heralde bulamadım 22.01 den itibaren baktım da yok
  8. Lucky Luciano

Güzellik algıları psikolojimi bozdu sanırım

eyvallah teşekkürler 1778265682 şu yüz hareketlerini bilmiyorum baya araştırdım baya ödemi atıyo ve daha maskülen bi hat kattığına inanıyorum dedıgım gıbı 1 ay deneyıp işe yararsa entry açıcam bu konu hakkında
  9. Lucky Luciano

Replika ayakkabı site önerisi

amazonda outlet kısmında orjinal ayakkabılar (ya ufak defolu ya da çok az kullanılmış tam detay sahibi değilim ama orjinal kesin olarak) çok düşük fiyatlara geliyor 1300 tl ye puma blazer almıştım ve orjinalliğini sitesinde doğrulayabilirsin replika ayakkabı alınmaz
  10. Lucky Luciano

İş İlanlarında Neden Maaş Belirtilmiyor?

bu kadar sorumluluğun fazla ve hata yapma şansının yüksekse ve bu paraya çalışıyorsan en ufak hatada bile senden çıkıyorsa yapma derim sadece lise mezunu 0 biriysen barista veya önde gelen depolarda trendyol amazon vs. önerebilirim baristalık için genel kurumlarda şansın daha çok piyasada aklına...
  11. Lucky Luciano

Yükseltme Şimdilik Şartmı?

bence bekle fiyatlar daha da düşecek ama fırsatları da kovala kelepir bi fırsat çıkarsa alabilirsin ama aciliyeti yok bence
  12. Lucky Luciano

Techolay durduk yere ban attı

:DDD
  13. Lucky Luciano

Yükseltmeye değer mi?

almışken biraz daha bütçe biriktirip veya ucuza düşürebilirsen 3060 öneririm darboğaz konusunda endişen olursa çok fazla olmuyor gayet de yeterli sistem olur zaten 2000 serisi çok eski bi seri benım gözümde bi tık daha yeni nesil olur gpun ileride cpu yu yükseltip daha üst bi ekran kartına da...
  14. Lucky Luciano

Neden birinci olamadık

avrupa bizi kıskanıyor yigenim de ondan şaka maka şarkının konusu ayrımcılık ve ırkçılık eleştirisi üzerineydi ironik biraz
  15. Lucky Luciano

Günübirlik İstanbul planı yapmak

önceden satıcıyla konuşup onunla nerede buluşacaksan bileti ona göre al anadolu tarafındaysa esenlerden bir daha git gel çok uğraştırır karşıdaysa esenlerde sorun yok laptopu nasıl test etmeyı bildiğini varsayıyorum dedıklerıne göre konserin yeri zamanını tam bilmiyorum planlarını ona göre gün...
  16. Lucky Luciano

Vozol 40 k likit hızlı bitiyor

10 k lıklar piyasada hala varmı bilmiyorum ben 4 5 yıl önce denemiştim varsa diğerlerine nispeten ucuzdur ama tavsiye etmiyorum genel olarak bu tarz ürünleri aşırı zararlı ve çok daha bağımlı olursun
  17. Lucky Luciano

Spor ile ilgili tüm sorularınızı cevaplıyorum

d3k2 veya magnezyum balon mu yoksa baya etkili mi ayrıca hangi vitaminleri önerirsin
  18. Lucky Luciano

şeker tuz vs tüketmiyorum diyet vs yaptığımda da disiplinli bi şekilde uyabiliyorum ortalama 1 aya 75 olurum diye düşünüyorum biraz da spor temeli oldugu için tam plaj vucudu olur gibime geliyor ama yüz her şey ya valla onu bi deneyeceğim 1 ay sonra balon mu yoksa gerçekten de yüzü daha maskülen...
  19. Lucky Luciano

arkadaşlar ben bu looksmaxing e kafayı takmış bulunmaktayım hayatımın bi çok dönemini obez geçirdikten ve bir sürü olay yaşadıktan sonra şuan öyle çok fit olmasam da yaklaşık yüzde 18 20 yağ oranında 80 kilo 178 boya sahibim 3 gündür günlük 1800 2000 kalorilik bi diyet yapıyorum bunun yanında...
  20. Lucky Luciano

Sevdiğim bi insana ailemin karışması doğru mu?

ilk yalanın oldugu için belli etmişsindir, olabilir ailen seni seviyo bunun kıymetini bilmek lazım kız dediğin gibi güvenilir ve bi sorun çıkmayacağına eminsen gidilebilir ama işte risk de fazla bilemedim seni yönlendirmek istemem açıkçası bunu ailenle konuşup tartıp yapman daha sağlıklı olur
Geri