Arama sonuçları: *

1. K

bilgisayar Güç Sıkıntısı

Öncelikle merhabalar. bilgisayarı açtığım zaman kasa ışığı ve mouse ışığı yanıyor. Klavye ve internet kablosunun ışığı ve ekranan görüntü geç geliyor bu saydıklarım pc acıldıktan 2-3 dk sonra gelmeye başladılar sizce önemli bir sorun teşkil eder mi? bu durumun sıkıntısı nedir az öncede pc direk...
  2. K

Sizce sistemim kaç tl eder ?

Herkese cevapları için teşekkür ederim saolun
  3. K

Sizce sistemim kaç tl eder ?

Merhabalar.bilgisayarımı satmaya kalksam ne kadar fiyet biçerler. anakart:gigabyte h81m-s2v işlemci:intel core i5-4460 3.2ghz ram:16 gb kasa: power boost bir kasa rgbsiz ekrankartı: sanırım bozuldu ama bilgisayarcıya göstericem (nvdia gt730 1gb)
  4. K

Ekran kartım bozulmuş olabilir mi?

ekran kartını cıkartıp taktım. ve hiç bir şekilde görüntü almadım yapabileceğim başka bir şey yokmu kesinlikle yani ekran kartın ömrümü bitti ve sizce neden boyle oldu ve ıntel ekran kartıyla pc kullanmaada bir sıkıntı olmas değil mi ???
  5. K

Herkese ilgisi ve cevapları için teşekkürler
  6. K

Ekran kartını cıkartıp takmayı düşünüyorum bi yardımcı olabilirseniz veya bir link daha cok kart belki çalışıyorsa kendim cıkartırken bpzabilirmiyim ya da diğer bileşenlere zarar verebilirmiyim?Birde ekran kartsız bu şekilde işlemcinin kartıyla kullnamak sıkıntı olabilirmi ?
  7. K

Görüntü hiç vermiyor.Kartı sökmek gibi daha önce bir deneyim yaşamadım o konularda hiçi bir fikrim yok yanı biraz korkuyorum bişey olurmu diye ekran kartın fanı çalışıyor bu yinede bozulmuş olabilirmi fan calıştıyı halde???
  8. K

Evet doğru anakarta takmışım. ekran kartına takınca goruntu alamadım şimdi hatırladım ekran kartına taktıyım zaman goruntu renk pronblemi vardı o yuzden anakarta taktım. şimdi ekran kartına taktıyımda görüntü alamadım sizce neden yardımlarını bekliyorum.
  9. K

denemiştim tekrar deniyeceğim
  10. K

Hayır değil .3-4 oldu sanırım
  11. K

Merhabalar başlıktada belirttiğim gibi ekran kartıda sıkıntı olduğunu düşünüyorum.Ekran kartım gt730 1 gb hatırladıyım kadarıyla dxdiag yazdığımda ekran sekmesinden görebiliyordum şimdi yazdıyımda ise hd graphics 4600 var bu işlemcinin kartıymış ve nvdiadenetim masasına giremiyorum.Aynı şekilde...
Top Bottom