Ekran kartım bozulmuş olabilir mi?

khaos8441

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhabalar başlıktada belirttiğim gibi ekran kartıda sıkıntı olduğunu düşünüyorum.Ekran kartım gt730 1 gb hatırladıyım kadarıyla dxdiag yazdığımda ekran sekmesinden görebiliyordum şimdi yazdıyımda ise hd graphics 4600 var bu işlemcinin kartıymış ve nvdiadenetim masasına giremiyorum.Aynı şekilde görev yöneticisi performansta ekran kartım gözükmüyor.lütfen yardım edin kartıma ne oldu.

Ekran kartını nereden aldınız?
2. el miydi?
Ne süredir kullanıyorsunuz?

Sürücüsünü güncellemeniz lazım. geforce.com/drivers

Görüntü kablosunu anakarta takmışsınız. Ekran kartına takın.

Görüntü kablosunu anakarta takmışsınız. Ekran kartına takın.
Evet doğru anakarta takmışım. ekran kartına takınca goruntu alamadım şimdi hatırladım ekran kartına taktıyım zaman goruntu renk pronblemi vardı o yuzden anakarta taktım. şimdi ekran kartına taktıyımda görüntü alamadım sizce neden yardımlarını bekliyorum.

Eğer bozuk görüntü veriyorsa kabloyu biraz oynat, kartı sök çıkar yap. Olmazsa muhtemelen kart ömrünü doldurmuştur...

Eğer bozuk görüntü veriyorsa kabloyu biraz oynat, kartı sök çıkar yap. Olmazsa muhtemelen kart ömrünü doldurmuştur...
Görüntü hiç vermiyor.Kartı sökmek gibi daha önce bir deneyim yaşamadım o konularda hiçi bir fikrim yok yanı biraz korkuyorum bişey olurmu diye ekran kartın fanı çalışıyor bu yinede bozulmuş olabilirmi fan calıştıyı halde???

Evet olabilir.

Ekran kartını cıkartıp takmayı düşünüyorum bi yardımcı olabilirseniz veya bir link daha cok kart belki çalışıyorsa kendim cıkartırken bpzabilirmiyim ya da diğer bileşenlere zarar verebilirmiyim?Birde ekran kartsız bu şekilde işlemcinin kartıyla kullnamak sıkıntı olabilirmi ?

Youtube videosu izlemeniz lazım yazarak anlatılacak bir mevzu değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,195
Üyeler
192,641
Son üye
kante
Geri