Arama sonuçları: *

1. T

250.000$ Para ile ethereum mining yapmak.

Elektrik işi anlaşmalı şekilde olacak o taraftan rahatım. Diğer elektrik işlerini elektrik mühendisi ile yapıcam risk 0 olsun diye. Soğutma meselesi ise işin ehli lazım qaliba. Depoyu -3 yapmak biraz masraflı olucak gibi )
  2. T

Teşekkür ederim geniş cevap için. Bir kere baş koyduk bu yola mecbur girecez. Benim canımı sıkan soğutma meselesi. Elektrik akımı felan problem değil işi elektrik mühendisi ile yapıcam. Boş bir depo da var.
  3. T

Teşekkür ederim kardeş. Çok yardımcı oldun :)
  4. T

Yani benim anlamağa çalıştığım, bir anakarta en fazla 12 ekran kartı bağlamak mümkün. Diğer ekran kartlarını da diğer anakartlara bağladım ve hepsini çalıştırınca aynı andamı kazı yapıyorlar ? Ya ayrı ayrımı ? 1640375181 Xaricdi olmağına amma yerini demir çox tesüf
  5. T

3080 qaqa. 3090 bilirem he 6-7 min manatdi ))) ve bir podratcik tapmışam 1-ni 2100 dollardan getirir.
  6. T

Yani kazım zamanı anakartlar ayrı olmasına rağmen havuzda beraber hesaplanıyor. Doğru anlamışmıyım ?
  7. T

Azerbaycan ya da rusyada kurmayı düşünüyorum rigleri.
  8. T

Depo var büyük havalandırması da var. Elektrik de anlaşmalı şekilde olacak (aylık standart ödeme yapıcam). Ben soruma cevap alamadım :) bu mh/s değerleri aynı andamı hesaplanıyor yoksa her kartın ayrı ayrımı ?
  9. T

Kardeş, mesela ben 120 tane ekran kartı ile rig kurdum. Bunlar aynı anda mh/s kazıyorlar ya bir birinden bağımsız ? HiveOS ile kurmayı düşünüyorum. 1640374145 Riskler neler ?
  10. T

Qardaşım çetindi Türkiyede 0 kart tapmaq. Men istiyirem ya 100 ya da 200 eded rtx 3080 alım
  11. T

0 ekran kartının bozulma ihtimali ne kadar ? Tahmini süre ?
  12. T

Ethereum 2022-de bitecek diyorlar. Doğrumu bu ? Ve tüm bütçemi buraya yatırırsam ne gibi risk oluşa bilir ?
  13. T

Azerbaycanlıyım ben. Burada bankalara güven yok kardeş. Hem de faizler çok düşük burada.
  14. T

Konudan 50-60% oranda haberim var. Test için 8 kartlık küçük bir rig de kurmuştum. Bu kadar büyük kurarsam nelere dikkat etmeliyim bana o lazım.
  15. T

Arkadaşlar ben bu forumu youtube-da mining hakkında içerikler ararken gördüm. Dikkat çekmek gibi bir niyetim yok. 27 yaşım var evliyim 2 çoçuğum var. Benim derdim sorularıma cevap almak. Teşekküler
  16. T

Teknik bilgi lazım bana kardeş inand sağ olasın kardeş. Youtube-da içerik var da pek ayrıntılı değil
  17. T

Ciddi şekilde düşünüyorum kardeşim ) büyük risk olduğundan tavsiye lazım.
  18. T

Hangi anakart kullanmalıyım ? 1 anakartda kaç tane gpu sığdıra bilirim ? Mesela 100 tane rtx 3080 ekran kartını bir birine bağlı şekilde çalıştıra bilirmiyim ?
Top Bottom