Arama sonuçları: *

1. NO・FEタR

Abdullah Abi’den Önemli Duyuru!

Vallahi okadarını bilmiyorum menfaat içinmi başka bir çıkar için mi seven insan her türlü sevgisini gösterir bence yalanda olsa bile içinde artniyetli olmucak insan
  2. NO・FEタR

Aynen İnan ben tek bir sistem dahi satın almadım okadar paylaşım yapmıştır burda vakit geçirmek en güzeli bakıyorum insanlar neler paylaşıyor neler yapıyor vakit buldukça zaman geçirmeye çalışıyor önceki hesabımı unuttum bunuda yeni açtım ama instagramda takip ediyorum güzel işler çıkarıyor ve...
  3. NO・FEタR

Birilerine fena dokunmuşki soluğu burda almışlar bence böyle kişileri bu forumdan uzaklaştırmak lazım çünkü haketmeyenler var gurur yapıp laf çarpmaya çalışanlar çıkmış belliki
  4. NO・FEタR

Sen neyin atarını yapıyon onu anlamadık ne fark eder kitle veya takipçi neye alındın adam yaptıkları yanlışı söylemiş zoruna giden ne 1645663112 İyide üzerine uçuk fiyat koyup satmak neresi doğru bu bildiğin fırsatçılık 100 200 tl koymak nerde de 1000 3000 tl koyup üzerine satmak nerde sen buna...
  5. NO・FEタR

Birde şunu yapmak en güzeli sahibinden üzerinde veya başka bir platformda donanım arşivinin indirimli paylaştığı sistem veya ürünümü gördünüz açın abi buna dair bir başlık veya alt sekme gören gelsin ilan numarası veya ürünün satıldığı yeri ifşa etsin alacak adam ilk burya Baksın bu adam bunu...
  6. NO・FEタR

Doların Tv fiyatlarındaki etkisi

Sorun şu dolar artınca aynı satıcı firma tv satıştan kaldırdı ve sonra fiyatı günceleyip 20.000 tl bandına çıkardı ve şuan öyle satıyor yani yeni tv gelip gelmesi değil mesele
  7. NO・FEタR

Doların Tv fiyatlarındaki etkisi

Merhaba 18 kasım da dolar kuru (18.11.2021) Serbest piyasada dolar 10,8370 liradan, Euro ise 12,2750 liradan güne başlamış ve benim bağtığımda ekran görüntüsü aldığım tv fiyatı 13.999 tl idi şimdi ise aynı tv 19,000 ile 20,000 tl üzerinde şuanki kur ise 1=11,31 tl bu fiyatlar ne kadar daha...
Top Bottom