Neler Yeni

Abdullah Abi’den Önemli Duyuru!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Okan Can
Abdullah'ı sevdiklerini saydıklarını söyleyen kişiler ve araların da bu şahıslar da var.
Mesele menfaatleri olunca artık Abdullah'ı bile tanımaz hale geliyorlar görüyorsun ;)
Yok efendim ne demek yani hakka girmek ne alakası varmış,hızlı olan alırmış.
Abdullah'ın söylediği yayınladığı bildiri bunlar için hava civa yani.
Bunlar varya bunlar off off menfaatleri için neler yapar neler...
Vallahi okadarını bilmiyorum menfaat içinmi başka bir çıkar için mi seven insan her türlü sevgisini gösterir bence yalanda olsa bile içinde artniyetli olmucak insan

Kadir_1987

80+ Silver
Vallahi okadarını bilmiyorum menfaat içinmi başka bir çıkar için mi seven insan her türlü sevgisini gösterir bence yalanda olsa bile içinde artniyetli olmucak insan
Ciddi mana da burada olan kişi ses etmez okur geçerdi.
Ama kimlere dokunduğu artık aşikar.
Bazı çakallar da uzaktan seyretmeyi tercih ediyor ;)
Neyse ney bizi ilgilendiren böylelerinin burada barınmaması.
Gerisi Abdullah'ın takdiri.

Son düzenleme:

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sen neyin atarını yapıyon onu anlamadık ne fark eder kitle veya takipçi neye alındın adam yaptıkları yanlışı söylemiş zoruna giden ne
Mesaj otomatik birleştirildi:

İyide üzerine uçuk fiyat koyup satmak neresi doğru bu bildiğin fırsatçılık 100 200 TL koymak nerde de 1000 3000 TL koyup üzerine satmak nerde sen buna ticaret ahlakımı diyorsun
Ben 200 TL kazanmak için alıp satışa koyacaksam başıma hiç bela almayayım daha iyi :D yani tabii ki satacaksa en az 1000 TL kârı olması gerekir ki değsin yaptığı şey, sen de ister alırsın ister almazsın.

Kadir_1987

80+ Silver
Adam haklı.
Bende al-satçı yanlısı idim. Ama bundan sonra Abdullah abi ne derse o.
Screenshot_20220224-123906_Samsung Internet.jpg

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kitlemize önemli duyuru nedir ya? Takipçi kardeşlerime duyuru demek çok mu zor? Bizim sayemizde varsınız akıllı olun. Bu kadar insanı 2.sınıf görmenin anlamı yok.
Biz o adamın takipçi kitlesini oluşturan kişileriz. Ne kardeşi ne abisi ne kuzeniyiz.
Kitle demesi gayet normal. 2. Sınıflıkla alakası yok.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Samimi bulmuyorum. Gercekten indirimli sistemlere ihtiyaci olanlari dusunuyorsa once son saniyeye kadar sistemleri saklamaktan vazgecmesi lazim. Ortalama butce belirtilmiyor, tek bir donanim soylenmiyor (anladik apu da soylendi de digerleri?) hepsi sır gibi saklaniyor sonra sistemler neden 2.elde al-satcilara gidiyor? neden acaba. Millet bas bas bagiriyor altin-dolar bozdurucam ama guvenemiyorum ne gelecek ufak bir tüyo verin diyor ipleyen yok, bir de ne gelecegini bilmeden elindeki yatirimi bozdurup cok alakasiz bir sistem gelince zarar edip magdur olan da var oraya hic girmiyorum bile...

Ayrica belirteyim bu tamamen abdullahin insiyatifinde olan bir sey, itopya asla tum sistemi sakla, butce dahi belirtme gibi bir talepte bulunmaz.

Velhasil bu son saniyeye kadar sır sistem olayi devam ettigi surece bu sistemlerin cogu al-satcilara gitmeye devam edecek.
Sen samimi bulsan ne bulmasan ne? sen beni takip ediyorsun ben seni değil 2012 yılından beri ben sistemlerimi gizli yaparım bir dönem sizin istediğiniz gibi yaptım sistem projelerimi çaldılar beğenmiyorsan takibi bırak bu kadar kasma

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Abdullah abiyi severim ama başka birisi bu durumu eleştirdiğinde -adam instagram'dan takip etmiş, bildirimleri açıp erken davranmış, gayet normal- tarzında bir şey demişti. (Bence son derece normal bir şey)
Halen yaklaşımım öyle adam acele etmiş almış ama ben kitleme diyorum ki siz bu sistemleri ALMAYIN! çünkü almanın mantığı yok yayıncılar olarak zaten sistem yapıyoruz bunu gerçeken algılayamıyor musunuz?

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Kitlemize önemli duyuru nedir ya? Takipçi kardeşlerime duyuru demek çok mu zor? Bizim sayemizde varsınız akıllı olun. Bu kadar insanı 2.sınıf görmenin anlamı yok.
Ben bu kadar drama içeren bir yorum ilk defa görüyorum. Herkes benim kardeşim değil mesela sen değil düz mantık o "fırsatçı" dediğiniz kişiler de benim takipçim herkese kardeşim diye seslenemem.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
İşin özü tabii ki bu paylaşımıma hop hop oturup kalkanlar olacak :) tekrar söylüyorum al sat yapabilirsiniz gayet normal ama kitleme buradan da tekrar söylüyorum siz bu sistemleri sarı sitelerden satın ALMAYIN! kendi oluşturduğum sistemler hakkında ne yapacağımı da sadece ben bilirim neyse bu stokçular için çok güzel yöntemler geliştiriyorum Allah'ın izni ile stok 100 adette olsa 1 dakika da değil yarım saat 1 saatte stok tükenecek yöntemler geliştiriyorum TR'ye örnek olacak. Stokçular al sat yapmakta özgür ben de yöntem geliştirmekte özgürüm onun için zırlayabilirsiniz.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom