Abdullah Abi’den Önemli Duyuru!

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Perfectshot06

Moderatör
Reaksiyon skoru
17,925
601C2433-461D-4EFB-8D5A-A4249384F90C.png

@Abdullah Hacıgül

Eskiden alıp satan adamlara haklı vs demiyor muydu ben mi yanlış hatırlıyorum veya o zamandan bu zamana bir şey değiştiği için mi

kesinlikle çok haklı ama malesef stokları sömürüyorlar. bende elim dar olduğu için v4.5 e mecbur kalmıştım o fiyatada en iyi pc oydu şimdi doğruyu söylemek gerekirse. mecburiyetten sarı siteden almak zorunda kaldım 900tl fazla verip aldım. hatta sistemi aldığım adamın elinde 3 tane aynı sistemden vardı yazık günah gerçekten

kesinlikle çok haklı ama malesef stokları sömürüyorlar. bende elim dar olduğu için v4.5 e mecbur kalmıştım o fiyatada en iyi pc oydu şimdi doğruyu söylemek gerekirse. mecburiyetten sarı siteden almak zorunda kaldım 900tl fazla verip aldım. hatta sistemi aldığım adamın elinde 3 tane aynı sistemden vardı yazık günah gerçekten
Alıyorsun bari 1 2 tane al. 5 6 tane almak nedir ya. Adam da nası alıyorsa arkadaşlarına falan mi söylüyor napiyo

Abdullah abiyi severim ama başka birisi bu durumu eleştirdiğinde -adam instagram'dan takip etmiş, bildirimleri açıp erken davranmış, gayet normal- tarzında bir şey demişti. (Bence son derece normal bir şey)

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,749
Üyeler
188,473
Son üye
Aragornbey
Geri