Arama sonuçları: *

1. A

1.5-2K bandında Monitör Tavsiyesi

Asus TUF Gaming VG249Q1R 23.8" 165Hz 1ms monitörü aldım kullanıyorum herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmadım ileriki zamanlarda nasıl olur deneyimleyip görecem hepinize teşekkürler
  2. A

1.5-2K bandında Monitör Tavsiyesi

1,5-2K bandında monitor arıyorum arkadaşlar kullandığınız veya tavsiye edebilecekleriniz varsa yardımcı olursanız sevinirim. https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-vg249q1r-23-8-165hz-1ms-hdmi-display-freesync-full-hd-ips-monitor-pm-HB00000XGYF6 Bu monitor nasıldır fiyat olarak alınır mı??
  3. A

Aliexpress Kes onu Kampanyası Oturum Hatası !

1-Wi-fi kapatın 2-Uçak modu açın 3-Telefonunuzun ayarlar kısmına girin 4-Uygulamalara girin 5-AliExpress'i bulun 6-"Depolama" Girin 7-Verileri sil tıklayın ve silin Mobil veriyi açıp uygulamaya girin ve sorununuz çözüldü, eğer çözülmedi ise bi kaç kişiye yardım edin sonra çözülecektir Eğer...
  4. A

Gamepower ogre rgb vs Philips SPK8614

Arkadaşlar bu iki klavye arasında kaldım hangisini tercih etmeliyim veya bu fiyat bazında önerebileceğiniz başka mekanik klavye var mı ?
  5. A

Yardım İnternet yardımı

evet
  6. A

Turknet Aktivasyon Ne Kadar Sürüyor?

bende yeni bağlattım 1 hafta sürdü
  7. A

Yardım İnternet yardımı

modem TP-Link TD-W9970 VDSL2/ADSL2 Fiber 300Mbps Kablosuz Modemim ilk defa kullanıyorum ama aşırı ısınıyor
  8. A

Yardım İnternet yardımı

turknete yeni geçtim binam 75 Mbps kadar destekliyor 35Mbps paketini aldım ama 3mbps alıyorum turknete bildirdim ama malum çok geç dönüş alıyorum modem degerlerim ve arıza bilgileri assagıda ne yapmam gerekiyor
  9. A

Düşük Hızda İnternet, yardım

Arkadaşlar turknete yeni geçtim binam 75 Mbps kadar destekliyor 35Mbps paketini aldım ama 3mbps alıyorum turknete bildirdim ama malum çok geç dönüş alıyorum modem degerlerim ve arıza bilgileri assagıda ne yapmam gerekiyor
  10. A

Yardım Aliexpress Anakart Siparişi Gelir mi?

Gelir kardeşim sıkıntı olmaz biraz beklersin ama bir hafta önce mouse almıştım geldi şimdide kulaklık sipariş verdim yola çıktı.
Top Bottom