Neler Yeni

Yardım İnternet yardımı

Tihulu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Muhammet
İnternet alt yapı teknisyeniyim Malum ülkemizde corona virüsü var ve yoğun bir şekilde çalışmaktayız çoğu müşterilere gecikme yaşatabiliyoruz bende yardıma ihtiyacı olan varsa elimden geldiğince bilgilendirmek istedim fiziksel ve alt yapı olarak sorularınızı alabilirim

enisberberr

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Enis Berber
İlgilendiği Kategoriler
Oyun, Ekipmanlar, PC Bileşenleri, Grafik Tasarım
Instagram
https://www.instagram.com/enisberberr/
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198361448789/
Twitter
enisberberr
Facebook
berberenisdesign
İnternet alt yapı teknisyeniyim Malum ülkemizde corona virüsü var ve yoğun bir şekilde çalışmaktayız çoğu müşterilere gecikme yaşatabiliyoruz bende yardıma ihtiyacı olan varsa elimden geldiğince bilgilendirmek istedim fiziksel ve alt yapı olarak sorularınızı alabilirim
Hocam az önce açtığım konuya bakabilir misiniz?

PhanTomX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,055
İsim
Sefa
hiçbir şey yapmadığım halde vdsl kutusu koydular :D eyv paketler ucuz olsa direk geçicem paketler çok pahalı (sana düşür diye demiyorum öylesine)

Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Muhammed Çevik
Ben eski bir binada oturuyorum. Haliyle fiber internetten yararlanamıyorum. Evin karşısında fiber kutusu var. Oradan hat çekme ihtimalim yok mu?

Tihulu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Muhammet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hiçbir şey yapmadığım halde vdsl kutusu koydular :D eyv paketler ucuz olsa direk geçicem paketler çok pahalı (sana düşür diye demiyorum öylesine)
Ben eski bir binada oturuyorum. Haliyle fiber internetten yararlanamıyorum. Evin karşısında fiber kutusu var. Oradan hat çekme ihtimalim yok mu?
Münferit tek katlı veya eski yapılarda telekom harici kutu kullanmaktadır genelde eğer denize sıfır bir yalınız yoksa? HİPER İnternete devam etmeniz geregeçek

SharpDagger

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
SharpDagger
Merhaba adls2 kullanmama rağmen hat değerlerim şöyle :

1586599086449.png

Türk Telekomun alt yapı sorgulamasında hipernet gözüküyorum ve 24 mbpslik pakete başvuru yaptım. Vdls2 bir hatta geçicem sonuç olarak bu hat değerleri iyileşir mi sizce ?

BALANCE

80+ Bronze
Belki alanınızın dışındadır yinede sorayım.
160Tl’ye superbox var ve 10mbit download verıyor. Benım için upload onemli yani belli bir düzeydemi veriyorlar? Kaç veriyorlar? Bulunduğum konumda alabildiğim kadarmı oluyor? Teşekkürler👍

ZeusOki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Oktay Genç
Benim altyapım da türktelekom fiber var acaba türknet alsam mı yoksa türktelekom mu alsam ?

Tihulu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Muhammet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim altyapım da türktelekom fiber var acaba türknet alsam mı yoksa türktelekom mu alsam ?
Türk Telekom fiber daire içine kadarmı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba adls2 kullanmama rağmen hat değerlerim şöyle :

Alıntıyı görüntüle

Türk Telekomun alt yapı sorgulamasında hipernet gözüküyorum ve 24 mbpslik pakete başvuru yaptım. Vdls2 bir hatta geçicem sonuç olarak bu hat değerleri iyileşir mi sizce ?
22 mb tam kapasite var şuan
24 mb vdsl profili geldiğinde alabileceğiniz en yüksek hız kapasitesi değişir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Belki alanınızın dışındadır yinede sorayım.
160Tl’ye superbox var ve 10mbit download verıyor. Benım için upload onemli yani belli bir düzeydemi veriyorlar? Kaç veriyorlar? Bulunduğum konumda alabildiğim kadarmı oluyor? Teşekkürler👍
Süperboxlar 4.5 g baz dan çalışıyor bölgedeki yoğunluk etkiler

Tihulu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Muhammet

ZeusOki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Oktay Genç
Eğer daire içine kadar fiber kablo giriyorsa Türk Telekom ve bir kaç diğer ıss firmadan alabilirsiniz sadece eğer Sokak bazı fiberse yine tüm ısslerden hiper internet alabilirsinz
Nerden öğrenebilirim onu ?

achles

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Tayyip Alparslan
turknete yeni geçtim binam 75 Mbps kadar destekliyor 35Mbps paketini aldım ama 3mbps alıyorum turknete bildirdim ama malum çok geç dönüş alıyorum modem degerlerim ve arıza bilgileri assagıda ne yapmam gerekiyor

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    51 KB · Hit: 69
  • Adsız1.png
    Adsız1.png
    28.2 KB · Hit: 65
  • Adsız3.png
    Adsız3.png
    77.3 KB · Hit: 71
Top Bottom