Bölümden bölüme değişiyor, dönemlik diye biliyorum.bu harçları kaç tane yatırıyoruz ve ne kadar bilen varmı?
Ek tercihlerde yerleştin, KYK yurt sonuçları da sen yerleştiğinde açıklanmıştı. O zaman da KYK yurtlarına başvuru yapabilirsin. KYK ek yerleştirme başvuruları üniversite açıldıktan 2 hafta sonra civarı yapılır. O zaman başvuracaksın.Agam 2. tercihte üniye gidebilirsem yurtta kalabilme ihtimalim var mı?
Hayır otomatik kayıt olmuyorsun, ilk iki maddeyi oku.Selam tekrardan bir sorum olacaktı. Şimdi ben sınava girdim ve seçtiğim bir üniversite çıktı ben bu üniversiteye kayıt yaptımam gerekiyor mu? gerekmıyor dıye bılıyorum sıstem otomatık benı kayıt etmıstır dımı
@Harley Quinn❖
Suriyelilere, Türklerden kat kat daha fazla öncelik verdiklerine yemin edebilirim ama kanıtlayamam.7-) KYK yurt kontenjanları 750 bin olması bekleniyor. Önlisans, lisans, yatay/dikey geçiş, yabanı uyruklu, yüksek lisans, doktora öğrencileri ve yabancı uyruklu öğrenciler KYK yurtlarına başvurabilir.
Üniversite kaydımı yaptımHayır otomatik kayıt olmuyorsun, ilk iki maddeyi oku.
Hayırlı olsun, hangi üniversite?Üniversite kaydımı yaptım
Hepsi için geçerli değil. Ben projeler üzerine çalışmalar yaptığım zamanlar çok geç saatlerde eve gidiyorum bazen de okulda sabahlıyorum.İyiymiş. Ama yaşları 20 üstü olsa da gece gelinmesinin çok saçma olduğunu düşünüyorum. Kendi yurdumdan örnek vereyim. Gece gelenler gece 3 e 4 e kadar gürültü yapıyor ve gerçekten rahatsız ediyor(defalarca uyarmamıza rağmen). Kavga etsek yurttan atılırız, şikayet etsek faydası yok. Ve yine gece gelenler yurdun koridorlarında sigara içiyor ki bunu da defalarca uyardım. Kısacası bu tipler kimseye hayrı olmayan zararı olan tipler. Daha milyon tane örnek verebilirim. Mantıksız gibi duruyor ama durum gerçekten böyleydi
E tabi hepsini kastedmiyorum arada iyiler oluyor. Benim dediklerim gece içki içip gelip mescitte falan uyuyordu. Benim arkadaş sabah namazına kalkmış mescitte yatıyolarmış kokutmuşlar bir de. Kısaca herkese zararlılarHepsi için geçerli değil. Ben projeler üzerine çalışmalar yaptığım zamanlar çok geç saatlerde eve gidiyorum bazen de okulda sabahlıyorum.
öğrenci numarasını nereden öğrendinben e-kayıt yaptırdım ardından öğrenci numaramı falan öğrendim, bundan sonra ne yapmam lazım, kafam karıştı