Yardım İnternet yardımı

Tihulu

80+
Reaksiyon skoru
136
İnternet alt yapı teknisyeniyim Malum ülkemizde corona virüsü var ve yoğun bir şekilde çalışmaktayız çoğu müşterilere gecikme yaşatabiliyoruz bende yardıma ihtiyacı olan varsa elimden geldiğince bilgilendirmek istedim fiziksel ve alt yapı olarak sorularınızı alabilirim

İnternet alt yapı teknisyeniyim Malum ülkemizde corona virüsü var ve yoğun bir şekilde çalışmaktayız çoğu müşterilere gecikme yaşatabiliyoruz bende yardıma ihtiyacı olan varsa elimden geldiğince bilgilendirmek istedim fiziksel ve alt yapı olarak sorularınızı alabilirim
Hocam az önce açtığım konuya bakabilir misiniz?

hiçbir şey yapmadığım halde vdsl kutusu koydular :D eyv paketler ucuz olsa direk geçicem paketler çok pahalı (sana düşür diye demiyorum öylesine)

Ben eski bir binada oturuyorum. Haliyle fiber internetten yararlanamıyorum. Evin karşısında fiber kutusu var. Oradan hat çekme ihtimalim yok mu?

hiçbir şey yapmadığım halde vdsl kutusu koydular :D eyv paketler ucuz olsa direk geçicem paketler çok pahalı (sana düşür diye demiyorum öylesine)
Ben eski bir binada oturuyorum. Haliyle fiber internetten yararlanamıyorum. Evin karşısında fiber kutusu var. Oradan hat çekme ihtimalim yok mu?
Münferit tek katlı veya eski yapılarda telekom harici kutu kullanmaktadır genelde eğer denize sıfır bir yalınız yoksa? HİPER İnternete devam etmeniz geregeçek

Merhaba adls2 kullanmama rağmen hat değerlerim şöyle :

1586599086449.png

Türk Telekomun alt yapı sorgulamasında hipernet gözüküyorum ve 24 mbpslik pakete başvuru yaptım. Vdls2 bir hatta geçicem sonuç olarak bu hat değerleri iyileşir mi sizce ?

Belki alanınızın dışındadır yinede sorayım.
160Tl’ye superbox var ve 10mbit download verıyor. Benım için upload onemli yani belli bir düzeydemi veriyorlar? Kaç veriyorlar? Bulunduğum konumda alabildiğim kadarmı oluyor? Teşekkürler👍

Benim altyapım da türktelekom fiber var acaba türknet alsam mı yoksa türktelekom mu alsam ?

Benim altyapım da türktelekom fiber var acaba türknet alsam mı yoksa türktelekom mu alsam ?
Türk Telekom fiber daire içine kadarmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba adls2 kullanmama rağmen hat değerlerim şöyle :

Alıntıyı görüntüle

Türk Telekomun alt yapı sorgulamasında hipernet gözüküyorum ve 24 mbpslik pakete başvuru yaptım. Vdls2 bir hatta geçicem sonuç olarak bu hat değerleri iyileşir mi sizce ?
22 mb tam kapasite var şuan
24 mb vdsl profili geldiğinde alabileceğiniz en yüksek hız kapasitesi değişir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Belki alanınızın dışındadır yinede sorayım.
160Tl’ye superbox var ve 10mbit download verıyor. Benım için upload onemli yani belli bir düzeydemi veriyorlar? Kaç veriyorlar? Bulunduğum konumda alabildiğim kadarmı oluyor? Teşekkürler👍
Süperboxlar 4.5 g baz dan çalışıyor bölgedeki yoğunluk etkiler

turknete yeni geçtim binam 75 Mbps kadar destekliyor 35Mbps paketini aldım ama 3mbps alıyorum turknete bildirdim ama malum çok geç dönüş alıyorum modem degerlerim ve arıza bilgileri assagıda ne yapmam gerekiyor

Ekler

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    64.1 KB · Hit: 89
  • Adsız1.webp
    Adsız1.webp
    36.4 KB · Hit: 83
  • Adsız3.webp
    Adsız3.webp
    33.7 KB · Hit: 90
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR