Neler Yeni

Yardım İnternet yardımı

SharpDagger

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
SharpDagger
turknete yeni geçtim binam 75 Mbps kadar destekliyor 35Mbps paketini aldım ama 3mbps alıyorum turknete bildirdim ama malum çok geç dönüş alıyorum modem degerlerim ve arıza bilgileri assagıda ne yapmam gerekiyor
Size şunu diyeyim hattınız 75 mbps destekliyorsa orda neden maks indirme hızı 13000 peki. Bu işte hata olabilir.

Tihulu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Muhammet
Nerden öğrenebilirim onu ?
Başvuru sırasında söylerler yada siz sorun hiper mi fiber mi diye
Mesaj otomatik birleştirildi:

turknete yeni geçtim binam 75 Mbps kadar destekliyor 35Mbps paketini aldım ama 3mbps alıyorum turknete bildirdim ama malum çok geç dönüş alıyorum modem degerlerim ve arıza bilgileri assagıda ne yapmam gerekiyor
Daha önce modemde 35 mb i gördünüz mü test sırasında

enisberberr

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Enis Berber
İlgilendiği Kategoriler
Oyun, Ekipmanlar, PC Bileşenleri, Grafik Tasarım
Instagram
https://www.instagram.com/enisberberr/
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198361448789/
Twitter
enisberberr
Facebook
berberenisdesign
Hocam merhabalar,
Evimin yanındaki santrale 35mpbs vdsl altyapısı yapildi Ttnet'in. (Ttnet'in sitesinden altyapı sorgulama da hipernet tarifesinden yararlanabilirsiniz yazıyor)
Şuan da kullandığım tarife hipernet 50mpbs e kadar olan tarifedir.
Ama hızım gün içinde aşırı derecede ve aşırı sıklıkla düşüyor. Düşmediği zamanlar 40-45download 3-4upload hızı alıyorum. Düştüğü zaman ise 3-4dow 1-1.5upload a kadar düşüyor. Problem nedir bilginiz var mi veya nasil halledebilirim?

SharpDagger

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
SharpDagger
Hocam merhabalar,
Evimin yanındaki santrale 35mpbs vdsl altyapısı yapildi Ttnet'in. (Ttnet'in sitesinden altyapı sorgulama da hipernet tarifesinden yararlanabilirsiniz yazıyor)
Ama hızım gün içinde aşırı derecede ve aşırı sıklıkla düşüyor. Düşmediği zamanlar 40-45download 3-4upload hızı alıyorum. Düştüğü zaman ise 3-4dow 1-1.5upload a kadar düşüyor. Problem nedir bilginiz var mi veya nasil halledebilirim?
Bence herkes evinde olduğu içindir hız kayıpları. Bu lanet şey gitsede ülkemizden kurtulsak. Bir virüs düşünün internet hızını bile etkiliyor.

ZeusOki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Oktay Genç

Daha önce modemde 35 mb i gördünüz mü test sırasında
Bu şekilde gösteriyor

Ekler

• 20200411_174337.jpg
    20200411_174337.jpg
    178.1 KB · Hit: 65

Tihulu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Muhammet
Hocam merhabalar,
Modem düşürüyor olabilir yoğunluk olduğuna zaman modem kendini kitliyor bende şahsen yaşıyorum o sorunu 24 mb kullanıyorum 1 mbe düşüyor

enisberberr

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Enis Berber
İlgilendiği Kategoriler
Oyun, Ekipmanlar, PC Bileşenleri, Grafik Tasarım
Instagram
https://www.instagram.com/enisberberr/
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198361448789/
Twitter
enisberberr
Facebook
berberenisdesign
Modem düşürüyor olabilir yoğunluk olduğuna zaman modem kendini kitliyor bende şahsen yaşıyorum o sorunu 24 mb kullanıyorum 1 mbe düşüyor
Modem değişikliği yaparsam hızım artar mi hocam

Tihulu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Muhammet
Bu şekilde gösteriyor
Sokak bazında fiber var demek o dediğim gibi sokakda yada mahallenizde fiber kabin var ordan binanıza balkır şebeke gelmekte fazla bir mesafe değildir 100 mb e kadar binaya taşır önemli olan binada içerisinde daireye gelen tesisat sağlam bir tesisatsa 100 mb alırsınız

Modem değişikliği yaparsam hızım artar mi hocam
Ben henüz denemedim ama deneseniz bir zararı olmaz

SharpDagger

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
SharpDagger
Hocam alanınıza giriyor mu bilmiyorum ama vodafone net i iptal ettirmek istiyorum faks çekin dediler çektik bugün e mail attım ne arıyolar ne soruyolar internetimizde kapanmadı ne rezil bi firma nasıl iptal ederim bilginiz var mı ?

ZeusOki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Oktay Genç
Sokak bazında fiber var demek o dediğim gibi sokakda yada mahallenizde fiber kabin var ordan binanıza balkır şebeke gelmekte fazla bir mesafe değildir 100 mb e kadar binaya taşır önemli olan binada içerisinde daireye gelen tesisat sağlam bir tesisatsa 100 mb alırsınız

Ben henüz denemedim ama deneseniz bir zararı olmaz
Ben türknet altyapı sorgulamıştım 75mbps download ve 4mbps upload vereceklerini söylüyorlar

Tihulu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Muhammet
Hocam alanınıza giriyor mu bilmiyorum ama vodafone net i iptal ettirmek istiyorum faks çekin dediler çektik bugün e mail attım ne arıyolar ne soruyolar internetimizde kapanmadı ne rezil bi firma nasıl iptal ederim bilginiz var mı ?
Ben daha çok teknik kısım evrak işini pek bilmem ama iptal istediğiniz süre zarfında ücret yansıtırlarsa tüketici haklarına başvurun

Death Mark

80+ Bronze
Evet bende Türknet hakkında soruları cevaplayabilirim. :)

asemih159

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
Semih
İnternet alt yapı teknisyeniyim Malum ülkemizde corona virüsü var ve yoğun bir şekilde çalışmaktayız çoğu müşterilere gecikme yaşatabiliyoruz bende yardıma ihtiyacı olan varsa elimden geldiğince bilgilendirmek istedim fiziksel ve alt yapı olarak sorularınızı alabilirim
Yeni bir eve taşımdım ve altyapı yok ne zaman yapılır dedik 1-2 yılı bulur dediler
Ne yapmalıyım lütfen yardım edin karantina internetsiz geçmiyo :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,615
Üyeler
162,716
Son üye
Mustafalustn
Top Bottom