Arama sonuçları: *

• Users: ch01
  • Order by date
  1. C

Donanım tavsiyesi (PC Upgrade)

Merhabalar, bilgisayar özelliklerim intel i5 7600k, 24gb ram, msi h270 gaming anakart, 550w bequit psu ve gtx 1060 6gb ekran kartım mevcut. Ben de elimde bulunan bütçe ile bilgisayarıma upgrade yapmak istiyorum ve bunun için başta sadece belirli parçaları değiştirmek istiyorum. Ekran kartım beni...
  2. C

Yardım Memory_corruption Hatası 24gb Ram

Dump dosyalarımı paylaşsam biri bakabilir mi? Sorunun kaynağını detaylıca bulabilir belki 1648243573 https://dosya.co/6pbg38n3sp5l/Minidump.rar.html Minidump dosyalarım sizde bakarsanız sevinirim
  3. C

Zamanları eşleştir derken tam anlayamadımda
  4. C

Anakartta sorun olma ihtimali var mıdır?
  5. C

ntkrnlmp.exe yeni minidump hatası bu...
  6. C

RAM Voltajınıda buldum fakat yanında oto yazıyor ve düzenliyemiyorum ve Overclock settingsden yaptığım ram ayarlarını 2 ram içinde geçerli sayıyor demi? 1647892804 XMP açarak sorunumu çözdüm galiba. Test yapıcam şimdi 1647893309 Sorunum çözülmedi xmp açtığımda 16gblık ramim devredışı oldu ve şu...
  7. C

MHZ değerlerini ayarlamaya biliyorumda cl ve voltajı nasıl ayarlayacağım? Videosu varsa atarsanız sevinirim
  8. C

Otomatikte şu an oradaki değer ayarlama şeyi onları misal 2400 mü yapmam gerekiyor çünkü i5 7600k kullanıyorum ve anakartım 2400mhz destekliyor
  9. C

Arkadaşlar merhaba bu gün sistemime 16gblık ekleme yaptım. Anakartımda 4 adet slot bulunuyor 1-2-1-2 şeklinde ve birinde 8 gblık corsair vengeance rgb pro takılı diğerinde 16gb gskill aegis takılı. Sistemimi çalıştırdığımda ve oyunlara girdiğimde mavi ekran veriyor ve minidump dosyalarımı...
  10. C

Mavi Ekran Sorunu bulamadığım mavi ekran hatası

ilk konu mesajında en altda not kısmında sistem özellikleri yazıyor
  11. C

önceki ramler ve anakart bozulmuştu. Bende yenisini almıştım ve ondan sonra bu tarz problemler oldu. 4-5 kez format attım fakat hep devam etti büyük ihtimal şuan bios güncellemesi felan olabilir anakarttın
  12. C

tamamdır deneyeceğim ama anlamadığım bir şekilde yeni aldığım ramlerin niye böyle bir sıkıntı yapması 1643538374 xmp şuan kapalı fakat yine aynı sorun birde ramleri yeni almıtşım anlamadım yani.
  13. C

BIOSu 2 kere sıfırladım ve yine aynı sorun… 1643535479 Corsair 2x8 pro olanından var yeni almıştım https://dosya.co/17jh7kj5ky8m/minidump.rar.html minidump dosyam
  14. C

bakabildiniz mi yapmam gereken işlerim varda (fivem sunucularım var) o yüzden biraz acele etmem gerekiyor
  15. C

minidump dosyasını paylaştım ondan anlıyorsanız bakabilir misiniz. Şuan pc açılıyor aka 2dk sonra fln donup kalıyor
  16. C

uzun uğraşlar sonucu pcyi açtım ve ve minidumpları yükledim fakat yüklediğim gibi yine donma oldu fakat linki alabildim https://dosya.co/17jh7kj5ky8m/minidump.rar.html
  17. C

Bilgisayarı açmaya çalışıyorum. Açtığımda ilk olarak minidump dosyalarını arşivleyip atıcam 1643465951 Şu anda BIOSu manuel olarak sıfırlıyorum ondan sonra hiç dokunmadan standart ayarlarda bırakıcam. Normalde XMP açıkdı
  18. C

fotoğraftaki gibi 0%da kalıyor ve dolmuyor
  19. C

Bilgisayarım açılmıyor maalesef. VGA ışığı yanıyor 1642468546 Ssd sağlık testi yaptığımda 71-72% gibi bir sağlığı vardı. Şimdi ise vga ışığı yanıyor ve pc açılmıyor
  20. C

+ yardım lütfen
Geri