Arama sonuçları: *

1. T

BİLGİSAYARIM NEKADAR EDER SİZCE

ÜRÜNDE 240 GB SSD 4GB DDR4 RX580 VAR 8 GB DDR 4 2600 MHZ REM VAR 500W PSU GÜÇ KAYNAGI VAR ASUS ANAKARTI VAR 32 GB DESEKLİ İŞLECI RAYZEN 3 1200 SİZCE BU SİSİTEMİN EDERİ NEDİR DAHA ÖNCE TAMİR GÖRMEDİ
  2. T

internat adaptör çalışmıyor

dvd siz olmazmı milet linkle yapıyor satıcı win 10 otomatik gelcek dedi ama gelmedi
  3. T

bende cd yeri yok intneret linkleriyne kurmaya çalıştım olmadı 1655807261 alfa uv07 yazıyo kagıta zaten deminki gibi araştırnca çıkıyo
  4. T

wireless n adapter 802.11 n 2.4 ghz 1655806958 acaba formatmı atcam yapmam gerekenlerı yutuptan baktım olamdı
  5. T

bugn aldıgım internet adaptörün drevırnı kurdum ama tanımlanmay usb veya bozuk hatası alıyorum aygıt yöneticsinde bi manuel bı otometik günceledim olmadı windwos powerşehdel kod yazdım olmadı güc ayarlarında usb seçenklerin devren dışı bıraktım olmadı açil çözüm bekliyorum
  6. T

interent pc çekmiyor ama hız geliyor

kurmmadım ama bu sabah oynadım yayın yaptım 2 gün önce gene böyle oldu bayramda sonra 2 günde bir oluyo
  7. T

interent pc çekmiyor ama hız geliyor

merhaba interet telelfonlarda çekiyo pc çekmiyor interet saglacısı sorun yok diyor ama hip bireşye girmiyor oyuna girmiyor acaba baglantı ethernet kablosu arızalı olurmu wifi adaptröü alsam olurmu sizce
  8. T

internet pc çekmiyor

merahba kablolu olarak baglantı yapıyorum yutubu falan açıyorum 5.5 uplod 22 dowlond alıyorum pubg girdiigmde kararsız ag hatası veriyo yayın açılmıyo sabah böyle bir şey yoktu 2 günde bir aynı hatayı alıyorum acaba kabloyu degiştirmeliyim telelfonlarda hicbir sorun yok acaba pc wifi almam lazım
  9. T

İnternet telefonda hızlı pc'de yavaş

dedeim sürekli beliytyorum günde 3 defa arıyorum ama çözmüyorlar şimdi başka ethernet kablosuynan denedim sorun çözülmedi yani genen aynı artık tek çare wifi adaptörü kabloda işe yaramadı
  10. T

söyle söyledim yalnız arıza yok diye yolamıyolar
  11. T

yayır sadece milenicom modem dedim gibi dahah öncede oldu kendilinden düzeldi tahminen ethernet arayüzden sıkıntı olurmu bı wifi adaptörünü denesesm eger oda çalışmasa interent çalışırsa kablo alsam ne dersiniz hem zararı yok adaptörün
  12. T

hayır
  13. T

hat deglerleriniz normal denildi 2 haftada pc oyun oynamıyor sadece çok bekleyıon torent üstünden oyun idniriyor film falan indirlmiyor başarısız ag hatasaı sürekli hata yarı kesme oluyor sadece proıgrma üstünden film iniyor anlıcanız interent kasa yok gibi bişey internetı aradıgımzıda...
  14. T

evet geçti 1653305228 evet geçtik çozüm olmadı aca wifi alsam sonra kablo alsam test için ne dersiniz
  15. T

normaldede interentimiz çok hızlı degil ama oyun falan oyanıtıyodu pink yoktu bayramdan sonra pc interetn çok az geliyo yutup açarken bekeltiyor oyuna giremiyorum interent kayanklı kablolu baglantı yapıyorum teknik ekip yardımcı olmuyor daha öncede böyle olmuştu kendi düzeldi acaba wifi alsam...
  16. T

20K Bütçe ile Telefoncu Açmak Mantıklı Mı

çevremizde baktımkızda 12 kare metre dükanalr bile telelfoncu olabiliyo bu dneli, dükan tutsak kısıtlı aksesuar getirsek sipariş üzerine ekran kasa degişimi yapsak paranın bir kısmıyla tellefon alıp satsak ticarete girebilrmiyiz 29 yaş altındakiler zaten 1 yıl bakır ödemiyo denenmelimi
  17. T

cd oyun satmak dükan işlermi

bakın film için düşünmeyin format cd satlıyo hazır 15 tl yada oyun bazı insanalr günümzde ya ugraşmak istemiyor yada interent erşimi olamaynalr var 4.7 cd atılan oyunlar 10 tl gta 5 gibi büyük oyunlarda harici hdd 20 tl atmak gibi düşünün dükan tamir üstüne olucak zaten
  18. T

harici dvd ler var yada dükana getircekler hdd üstünden atcaz
  19. T

çok haklısısnız bazen köylerede ve şehirlerde internet çekemcen interentim agır diyip indirmeyen olabiliyo 1642284431 çok haklısısnız bazen köylerede ve şehirlerde internet çekemcen interentim agır diyip indirmeyen olabiliyo
  20. T

bilgisayr tamir dükanında cd oyun veya istege göre müzik çekip satsam 4.7 cd ufak oyunlar 10 tl agır oyunlarıda hdd üatünden 20 tl satsam işlermi hayla böyle dükanalr var bi çok kişi internet indirmek istemiyor hazır hemen almak istiyor laptop tamir bakım format dükanı işlermi ve bunu yapmanın...
Top Bottom