Neler Yeni

cd oyun satmak dükan işlermi

tamirci

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
tamrici1e3
bilgisayr tamir dükanında cd oyun veya istege göre müzik çekip satsam 4.7 cd ufak oyunlar 10 tl agır oyunlarıda hdd üatünden 20 tl satsam işlermi hayla böyle dükanalr var bi çok kişi internet indirmek istemiyor hazır hemen almak istiyor laptop tamir bakım format dükanı işlermi ve bunu yapmanın ceazı varmı

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
bilgisayr tamir dükanında cd oyun veya istege göre müzik çekip satsam 4.7 cd ufak oyunlar 10 TL agır oyunlarıda hdd üatünden 20 TL satsam işlermi hayla böyle dükanalr var bi çok kişi internet indirmek istemiyor hazır hemen almak istiyor laptop tamir bakım format dükanı işlermi ve bunu yapmanın ceazı varmı
O çevre ile alakalı mesela bizim çevrede iş yapıyorlar .
İyi bir analiz et çevreni.

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Ahmet Melih Cantürk
bilgisayr tamir dükanında cd oyun veya istege göre müzik çekip satsam 4.7 cd ufak oyunlar 10 TL agır oyunlarıda hdd üatünden 20 TL satsam işlermi hayla böyle dükanalr var bi çok kişi internet indirmek istemiyor hazır hemen almak istiyor laptop tamir bakım format dükanı işlermi ve bunu yapmanın ceazı varmı
Açıkçası ben olsam para verip almazdım bence çok ilgi olmaz

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,559
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Artık CD'ler eskide kaldı, hem yer kaplıyor hem de uğraştırıyor. Keyler daha pratik, yürüyeceğini sanmam. Ama çevren, nasıl derler böyle biraz eski insanlardan oluşuyorsa CD iş görecektir.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,809
İsim
Mert Can Ergün
cd işi bitti artık şimdi millet oyunları filmleri internet üzerinden indiriyor

tamirci

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
tamrici1e3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
cd işi bitti artık şimdi millet oyunları filmleri internet üzerinden indiriyor
çok haklısısnız bazen köylerede ve şehirlerde internet çekemcen interentim agır diyip indirmeyen olabiliyo
Mesaj otomatik birleştirildi:

Açıkçası ben olsam para verip almazdım bence çok ilgi olmaz
çok haklısısnız bazen köylerede ve şehirlerde internet çekemcen interentim agır diyip indirmeyen olabiliyo

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,809
İsim
Mert Can Ergün

kasalar da bile dvd girişi yokki laptop olsa neysede

tamirci

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
tamrici1e3
CD ne aga en son Recep İvedik 3'te gördüm CD'yi.
bakın film için düşünmeyin format cd satlıyo hazır 15 tl yada oyun bazı insanalr günümzde ya ugraşmak istemiyor yada interent erşimi olamaynalr var 4.7 cd atılan oyunlar 10 tl gta 5 gibi büyük oyunlarda harici hdd 20 tl atmak gibi düşünün dükan tamir üstüne olucak zaten

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,454
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
bakın film için düşünmeyin format cd satlıyo hazır 15 TL yada oyun bazı insanalr günümzde ya ugraşmak istemiyor yada interent erşimi olamaynalr var 4.7 cd atılan oyunlar 10 TL gta 5 gibi büyük oyunlarda harici hdd 20 TL atmak gibi düşünün dükan tamir üstüne olucak zaten
Format için CD alanı ilk defa duydum. Oyunların crack haline de artık insanlar internetten kolayca erişebiliyorlar. En kötü internet kafede flash belleğe attırır.
+ olarak da GTA 5 ücretsiz verildi zaten crack oynayan yoktur.

N0XI

80+ Bronze
yakalanırsan cezası var

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
benim bilgisayara cd bile takılmıyor sen düşün iş yapmaz artık

bakın film için düşünmeyin format cd satlıyo hazır 15 TL yada oyun bazı insanalr günümzde ya ugraşmak istemiyor yada interent erşimi olamaynalr var 4.7 cd atılan oyunlar 10 TL gta 5 gibi büyük oyunlarda harici hdd 20 TL atmak gibi düşünün dükan tamir üstüne olucak zaten
hocam ben bu türkçeyi anlamadım

Top Bottom