Arama sonuçları: *

1. S

Rehber CORSAIR RMA-GARANTİ REHBERİ

kanka selamlar aynı durumu yaşıyorum ama bana adres belgesi dışında herhangi bir belge gelmedi ve ayrıca ticari faturadan kastın nedir yardımcı olabilir misin?
  2. S

Kasaya ekstra fan yakmak zora sokar mı

Sıkıntı yok hocam sağolasın
  3. S

CPU soğutucu fanı kaç mm olmalı

Yani bir sorun çıkmaz mı hocam
  4. S

Brom ben mi anlatamadım sen mi anlamadın eski kasam 240 mm destekliydi yeni alacağım kasa 165 mm destekli sorun çıkar mı diyorum stok fanın ne kadar olduğunu bilmediğim için ona yorum yapamıyorum
  5. S

Yani benim cpu soğutucu sığar dimi 165 mm kasaya
  6. S

Hocam işlemci stok fanım var kasaya sığar mı diye soruyorum şuan kasanın ki 240 mm destekli 165 mm alacağım sığar mı standartlısı nedir
  7. S

Şuan kasam 240 mm ama yeni alacağım kasada 165 mm yazıyor işlemcim Amd 5 3600 3.6 ghz stok fanı içinden çıktı yeni kasaya sığmama ihtimali var mıdır
  8. S

Hocam psu ile fan pin bağlantısı arası ilişki var mıdır alacağım fan 4 pin bağlantılı 1661162118 Hocam cpu soğutucu desteği 165 mm küçük müdür benim kasada 240 mm sığmama ihtimali var mıdır işlemcim AMD 5 3600 3.6 Ghz
  9. S

Psu kaç watt hocam 1661160531 Çok sağolun hocam hafif bi araştırma daha yapıp almayı düşünüyorum
  10. S

Toplamda 6 fan olacak 1661160306 Hocam eminseniz 6 fanlı kasayı alıyorum
  11. S

Rtx 2060lı sistem
  12. S

Selamlar dark guardian almayı düşünüyorum ekstra 2 fan taktırsam psu sıkıntıya girer mi psu Sharkoon 650 w şuan 2 fanlı kasa kullanıyorum
  13. S

Valorant Haksız Yere Ban

kanka lol skin mi kullandın
  14. S

İphone 7 veya 7 plus alınır mı ?

Hocam bende değer iPhone 7 modelinden uzak dur 1 ay önce kurtuldum o telefondan parana yazık olur
  15. S

Psu kablosu yetişmeme sorunu

Genel olarak sharkoon paylarının kablosu kısaymış kasamı değiştirip dark guardian pro almayı düşünüyorum ama kablo yetişmez diye tedirgin oldum benim kasam 47-48 arası dark guardian 51 cm fotoğrafları bırakıyorum bilen varsa yardımcı olabilir mi? (Toz için kusura bakmayın) 1657263255 anakartım mATX
  16. S

Psu kablosunun yetişmemesi

vatan yapar mı en son yapmıyor diye duyum almıştım ama şuan bilmiyorum
  17. S

bilgisayarcıya yaptıracağım sanırım o yüzden o yapamazsa anlatmaya çalışırım umarım bir sıkıntı çıkmaz
  18. S

hava akışı konusunda nasıl hocam ekstra fan eklemeli miyim? 1657225238 kesin olarak sorunu çözer mi?
  19. S

hocam şimdi şöyle bu benim psu da genel olarak sıkıntı olduğu için tedirginim ekstra kablo almak istemiyorum genel olarak atx alanlar yetiştirememiş ama matx için de yorum göremediğim için tedirgin oldum
Top Bottom