sistemin ney %99,9 girmezSelamlar dark guardian almayı düşünüyorum ekstra 2 fan taktırsam psu sıkıntıya girer mi psu Sharkoon 650 w şuan 2 fanlı kasa kullanıyorum
Rtx 2060lı sistemsistemin ney %99,9 girmez
yok asla girmez istersen 5 fan takRtx 2060lı sistem
Toplamda 6 fan olacakyok asla girmez istersen 5 fan tak
Hocam eminseniz 6 fanlı kasayı alıyorumFanların tüketimi düşüktür o yüzden sıkıntıya sokmaz.
sıkıntı yok 650w herşeye çok rahat yeterToplamda 6 fan olacak
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam eminseniz 6 fanlı kasayı alıyorum
Alın hocam. Benim bilgisayarda toplamda 10 tane fan var. Hiçbir sıkıntı olmuyor sizde de olmaz rahat olun.Toplamda 6 fan olacak
Hocam eminseniz 6 fanlı kasayı alıyorum
Psu kaç watt hocamAlın hocam. Benim bilgisayarda toplamda 10 tane fan var. Hiçbir sıkıntı olmuyor sizde de olmaz rahat olun
Çok sağolun hocam hafif bi araştırma daha yapıp almayı düşünüyorumsıkıntı yok 650w herşeye çok rahat yeter
rica ederimmPsu kaç watt hocam
Çok sağolun hocam hafif bi araştırma daha yapıp almayı düşünüyorum
Hocam psu ile fan pin bağlantısı arası ilişki var mıdır alacağım fan 4 pin bağlantılırica ederimm
Hocam cpu soğutucu desteği 165 mm küçük müdür benim kasada 240 mm sığmama ihtimali var mıdır işlemcim AMD 5 3600 3.6 GhzTek girişe çoklayıcı yardımıyla 5 fan ve üzeri bağlarsan zora sokar.
Anakart fan girişi veya Psu Molex kablosu farketmez güç kaynağını veya anakartı bozarsın.
İşlemciyi soğutabiliyorsa 165mm kullanılabilir. Ama boyutu küçük kalabilir sen söylediğin gibi.Hocam psu ile fan pin bağlantısı arası ilişki var mıdır alacağım fan 4 pin bağlantılı
Hocam cpu soğutucu desteği 165 mm küçük müdür benim kasada 240 mm sığmama ihtimali var mıdır işlemcim AMD 5 3600 3.6 Ghz