Arama sonuçları: *

1. M

25K sistem tavsiyesi

24-25 k civarı bütçem var hazır sistem alamıyorum . Parça tavsiyelerine açığım , aklımdaki ekran kartı arc b580
  2. M

Arc b580 için sistem tavsiyesi

Yaklaşık 25k bütçem var Bu malum olaylardan sonra fiyatlar anlık yükseldi bende bekleyip beklememe konusunda kararsızım. Arc b580 ve ryzen 5 5600 almayı düşünüyorum.Hazır sistem alamıyorum çünkü aldıklarımı Kıbrısa valizde götürmem gerekiyor Kasa ve psu fiyatınu çıkarınca 20-22 k civarı bütçem...
  3. M

300-400 lira civarına Klavye önerisi

Baktığımda gk30 buldum çok bir bilgim yok bu civar daha iyi klavye var mıdır
  4. M

Airpods pro kutusunu açmadan orjinal mi anlamak

Açtım baktım kulaklığın içindeki seri noyla kutudaki aynıdir başka birşeye bakacak miyim yardımcı olur musunuz?
  5. M

Apple olmayan bir telefondan bunu yapabilir miyim acaba Android'de
  6. M

Ben almadım babam almış seri numarasını okutunca orjinal çıktı arkasındaki yazılar vb de hizali şimdi satarsan orjinal çıkmazsa da başkasının hakkına girmek istemiyorum az para değil ama açarsam da değeri düşecek bilemedim
  7. M

Eve airpods pro getirdi babam daha jelatini üstünde ama fatura vb yok Apple sitesinden seri numarası okutunca orjinal çıkıyor kutuyu satmak istediğim için açmak istemiyorum seri numarası kopyalanbilir mi mümkün müdür ? 1642524859 Tüm resimler gelmemiş
Top Bottom