Neler Yeni

Airpods pro kutusunu açmadan orjinal mi anlamak

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mervan Göl
Eve airpods pro getirdi babam daha jelatini üstünde ama fatura vb yok Apple sitesinden seri numarası okutunca orjinal çıkıyor kutuyu satmak istediğim için açmak istemiyorum seri numarası kopyalanbilir mi mümkün müdür ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eve airpods pro getirdi babam daha jelatini üstünde ama fatura vb yok Apple sitesinden seri numarası okutunca orjinal çıkıyor kutuyu satmak istediğim için açmak istemiyorum seri numarası kopyalanbilir mi mümkün müdür ?
Tüm resimler gelmemiş

Ekler

• IMG_20220118_185252.jpg
    IMG_20220118_185252.jpg
    1.5 MB · Hit: 189
  • IMG_20220118_185243.jpg
    IMG_20220118_185243.jpg
    1.4 MB · Hit: 211

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
nereden aldın? çakma olma ihtimali var dış poşeti düz değil.seri numarası da başka cihazınkini koyuyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mervan Göl
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
nereden aldın? çakma olma ihtimali var dış poşeti düz değil.seri numarası da başka cihazınkini koyuyorlar.
Ben almadım babam almış seri numarasını okutunca orjinal çıktı arkasındaki yazılar vb de hizali şimdi satarsan orjinal çıkmazsa da başkasının hakkına girmek istemiyorum az para değil ama açarsam da değeri düşecek bilemedim

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ben almadım babam almış seri numarasını okutunca orjinal çıktı arkasındaki yazılar vb de hizali şimdi satarsan orjinal çıkmazsa da başkasının hakkına girmek istemiyorum az para değil ama açarsam da değeri düşecek bilemedim
apple sitesinden veya yetkili satıcıdan almadıysa %90 çakma.başka ürünün seri numarasını basıyorlar içine.bende airpods pro var.anlaman için telefona bağlayıp bul özelliğini kullanabiliyor olman lazım.onun dışında neredeyse her özelliği ekliyorlar.ama yetkili bir satıcıdan almadıysan direkt iade et.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mervan Göl
apple sitesinden veya yetkili satıcıdan almadıysa %90 çakma.başka ürünün seri numarasını basıyorlar içine.bende airpods pro var.anlaman için telefona bağlayıp bul özelliğini kullanabiliyor olman lazım.onun dışında neredeyse her özelliği ekliyorlar.ama yetkili bir satıcıdan almadıysan direkt iade et.
Apple olmayan bir telefondan bunu yapabilir miyim acaba Android'de

şahin doğan

80+ Platinum
dış jelatin hatalı duruyor %90 sahte

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Apple olmayan bir telefondan bunu yapabilir miyim acaba Android'de
hayır anlayamazsın. bu ürün büyük ihtimalle sahte.apple kutuları kusursuz oluyor. kulaklık resmi olan yerler kabartmalı mı ona da bak.ama jelatin ofsayt onu diyeyim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mervan Göl
hayır anlayamazsın. bu ürün büyük ihtimalle sahte.apple kutuları kusursuz oluyor. kulaklık resmi olan yerler kabartmalı mı ona da bak.ama jelatin ofsayt onu diyeyim.
Açtım baktım kulaklığın içindeki seri noyla kutudaki aynıdir başka birşeye bakacak miyim yardımcı olur musunuz?

Musa Dinç

80+ Bronze
Açtım baktım kulaklığın içindeki seri noyla kutudaki aynıdir başka birşeye bakacak miyim yardımcı olur musunuz?
Apple sitesinden garanti sorgulat aldığı tarih ile aynı ise gerçektir.

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,999
İsim
Chloe Grace Moretz
orjinal değil

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
kulaklığın yazılımına da basıyorlar onu. onunla öğrenemezsin.

Rulep

80+ Gold
seri noyu kopyalayabiliyorlar orijinal olduğunu anlamın tek yolu ses testi tabi buda açılmadan olmuyor

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tüm resimler gelmemiş
%99 çakma. Apple'da böyle jelatin hatası göremezsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,419
Üyeler
170,359
Son üye
ngma1339
Top Bottom