Arama sonuçları: *

1. A

İtopya üzerinden iade konusunda bilgi almak

Evet sizin de belirtiğiniz gibi sözleşmede ‘Tesliminden sonra ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurları açılmış olan mallardan; iadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayanların teslimine ilişkin sözleşmeler.‘ bu şekilde bir madde bulunuyor ama sanırsam kulaklığı açmazsam sadece...
  2. A

İtopya üzerinden iade konusunda bilgi almak

Merhabalar. https://www.itopya.com/razer-kraken-ultimate-gaming-kulaklik/ Bu ürünün siparişini verdim yanında mouse hediyesi ile birlikte ama mouse konusundan kararsızım denemelerim sonucunda memnun kalmazsam ve iade etme seçeneğimi kullanmaya karar verirsem nelere dikkat etmeliyim paket...
  3. A

Laptop önerilerinizi bekliyorum.

Evet bende monster’ı çok düşündüm kesinlikle monster kalitesi bir başka ama işletim sistemi yüklü bir sistem almak zorundayım sırf zorunluluktan
  4. A

Laptop önerilerinizi bekliyorum.

Selamlar dostlar. Max 6k bütçeye sahibim ve öğrenci olduğum için laptop almak durumundayım yardım ve fikirlerinizi bekliyorum oyun üzerine bir laptop istiyorum rekabetçi oyunlar yanında hikayeli oyunlar da oynamaktayım. Ve alacağım laptop için önemli bir koşul freedos olmamalı işletim sistemi...
  5. A

Kararsız kaldım yardım edin lütfen. İyi forumlar.

Bilmediğimden soruyorum linkte belirttiğim satıcı monster notebook’un resmi satıcı olabilir mi...
  6. A

Evet maalesef laptop tercih etmek zorundayım :(
  7. A

Gitti gidiyor da denk geldim ama internet alışverişinden elektronik ürün alma konusunda biraz cahil sayılırım o yüzden güvenilir midir...
  8. A

Şu anda stoklarda yokmuş a5 v15.2 ne kadar sürede stoklara geliyor bilginiz var mı acaba?
  9. A

Bu fiyat aralığında başka önerilere de açığım
  10. A

Dostlar yardım edin lütfen bu gece veya sabah almayı düşünüyorum
  11. A

Belirtmeyi unutmuşum Monster’a karar verirsem Ram’i 16 gb upgrade yapıp alacağım
  12. A

Merhaba abiler kardeşler. Bir kaç gün içerisinde laptop alacağım 6.5 maks bütçe uzun araştırmalar sonucu iki seçenek arasında kaldım yardımlarınızı bekliyorum. Monster Abra A5 v15.2...
Top Bottom