Neler Yeni

İtopya üzerinden iade konusunda bilgi almak

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Uygar
Merhabalar.

Bu ürünün siparişini verdim yanında mouse hediyesi ile birlikte ama mouse konusundan kararsızım denemelerim sonucunda memnun kalmazsam ve iade etme seçeneğimi kullanmaya karar verirsem nelere dikkat etmeliyim paket açılışı konusunda ve kulaklığın yanında hediye olduğu için ikisini birlikte iade etmem lazım diye düşünüyorum eğer ki elime geçmeden veya tam olarak kararımı veremeden kampanya biterse iade seçeneğim de nasıl bir değişiklik oluyor acaba bunu sormak istemiştim.

Huxly

80+
sözleşmeyi okuyun hocam ben kulaklık aldım sözleşmede açılmamış kullanılmamış hijyen kurallarını ihlal etmiyecek yazıyordu iade koşulları bölümünde sipariş kısmına giderek alt kısımda bulabilirsiniz :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Uygar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet sizin de belirtiğiniz gibi sözleşmede ‘Tesliminden sonra ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurları açılmış olan mallardan; iadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayanların teslimine ilişkin sözleşmeler.‘ bu şekilde bir madde bulunuyor ama sanırsam kulaklığı açmazsam sadece mouseyi açıp denersem bu maddeyi ihlal etmiş sayılmam diye düşünüyorum siz ne dersiniz bu konu hakkında

Top Bottom