Arama sonuçları: *

1. M

Sistemimde hangi parçaları yükseltmeliyim?

Şuanlik bütçem maalesef yok işlemci soğutucu ve ssd değiştirdim ama yukselticem gpu ne önerirsiniz?
  2. M

Sistemimde hangi parçaları yükseltmeliyim?

Arkadaşlar sistemimde hangi parçaları upgradelemeliyim sizce? GTX 1650 SUPER R5 5600X - Arctic freezer Esports DUO Black Crucial Ballistix 2x8 3200MHz CL16 Samsung 970 EVO Plus 1tb Biostar B450M-H 650+80W PSU
  3. M

Oyunda düşük ayarlarda drop giriyor ama ultra ayarlarda girmiyor

Hocam birisine sordum, monitörümün hz sordu, 165'e sabitle dedi fps'ini bende nvidia kontrol panelinden 165 sabitledim en düşük ayarlarda önceden girdiği gibi drop girmiyor, neden sabitleyince düzeldiki? hatta 100'e sabitledim 0 donma kasma şimdi.
  4. M

Ayarları biraz arttırmıştım yine drop girdi, gpu kullanımı %70 civarına çıkmıştı ama drop girince işlemcinin altına inmiyordu gpu, şimdi birazdaha arttırdım ayarları denicem böyle.
  5. M

Hmm hocam o zaman orta ayarları deniyim birde, o zaman ayarları yükseltip oynamalıyım değil mi?
  6. M

Hocam geldim eve şimdi en düşük ayarlara tekrar aldım işlemci kullanımı %20 %30 civarında, ekran kartıda %50 civarında drop girdiği zaman saliselik hemen gpu kullanımı işlemcinin altına düşüp geri çıkıyor neden?
  7. M

Teşekkür ederim eve döndüğüm zaman birdaha test ediyim, sorun anlaşılırsa yazarım.
  8. M

Darboğaz işlemcinin ekran kartından düşük olduğu zaman meydana gelen bir şey değilmi? Ters bir durumda ise bir sorun yaratmıyor deniliyordu 1687943194 Valla bilmiyordum bunu akşam bir daha afterburnerdan bakıp test ediyim teşekkürler.
  9. M

Hocam şuan bayramdayım, en yüksek ayarlarda %99-100 kullanıyordu, en düşük hatirlamiyorum eve gidince yazarım akşam FPS sınırı yok hocam 1687942785 Neden böyle yapıyor sizce?
  10. M

Arkadaşlar fivemde en düşük ayarlarda çok fazla saliselik takılmalar droplar oluyor ama ayarları en yükseğe aldığım zaman bu sorun ortadan kalkıyor, her iki ayarda da fps'im +100 GTX 1650 Süper R5 5600X - Arctic freezer Esports DUO BLACK Biostar B450M-H Crucial Ballistix 2x8 3200MHz CL16...
  11. M

Lenovo G24-20 aldım sizce iyi mi??

Alakası yok, fakat hdmi dan sadece maksimum 120Hz alabiliyoruz diye biliyorum? Display portdan görüntü alın
  12. M

Monitörü satın aldığınız yer ile iletişime geçin numara yoluyla sorun veya destek hattı var ise köpükten bir sıkıntı çıkaracaklarini sanmiyorum ya tam emin değilimde 1676318948 O iş hiç belli olmaz ertesi gün bir bakmışsınız 1 2 piksel daha gitmiş 10 15 gün dişinizi sıkın nolurki
  13. M

ölü piksel diyip geçmeyin zamanla çoğalır eminimki başka sorunlarıda olabilir o monitörün hemen iade edin yenisiyle moral bozulucak birsey yok caninizi sikmayin
  14. M

Yanlış monitöre bakmıyorsam eğer fiyat 4400tl olmuş
  15. M

İade edin hemen onun zamanla çoğalma riskide var
  16. M

600 tl fark var ama arada güzel diyorsunuzda
  17. M

Teşekkür ederim hocam :)
  18. M

Arkadaşlar 3600tl'ye Lenovo G24-20 model bir monitör satın aldım, çarşamba günü elime ulaşıcak umarım, monitörün özellikleri şunlar 165Hz 0.5ms IPS 23.8Inch (FreesyncPremium yoluyla GSYNC açılabiliyor) bu monitörün yerine ilk başta Gigabyte G24F satın almayı düşünüyordum fakat kronik sorunlu...
  19. M

Sürücü güncellemesi ekran kartının ısısını etkilermi?

Hocam daha oyuna bile giremedim apar topar işim çıktı, evde değilim sorun yaşayıp yaşamadığımı yazarım
  20. M

Sürücü güncellemesi ekran kartının ısısını etkilermi?

Teşekkürler hocam anormal derecede takıntım varda biraz 1645908673 Peki hocam sağolun.
Top Bottom