Neler Yeni

Lenovo G24-20 aldım sizce iyi mi??

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mustafa Çağrı
Arkadaşlar 3600tl'ye Lenovo G24-20 model bir monitör satın aldım, çarşamba günü elime ulaşıcak umarım, monitörün özellikleri şunlar 165Hz 0.5ms IPS 23.8Inch (FreesyncPremium yoluyla GSYNC açılabiliyor) bu monitörün yerine ilk başta Gigabyte G24F satın almayı düşünüyordum fakat kronik sorunlu olduğunu söylediler bende almaktan vazgeçtim, ve birkaç kişi bu monitörü önermişti bende araştırdım hoşuma gitti satın aldım sizce iyi bir karar mı?

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
çok iyi bir karar. şuan piyasada ki bu bütçede en f/p mönitör

OnurKeles

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,335
İsim
Onur Keleş
Güzel seçim hocam hayırlı olsun.

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
acer g272x :D 240hz 0.1ms ips panel 4200 aldım 1 hafta önce galiba halada indirimde
Hocam o ayrı ya bende gördüm onu babama aldırtıcaktım da sıkıntı çıkmasın diye söylemedim doğum günümde aldırıcam inşallah fiyat hep böyle kalır :D 9 nisan bu arada daha baya var

Celilkug

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Celil
Hocam o ayrı ya bende gördüm onu babama aldırtıcaktım da sıkıntı çıkmasın diye söylemedim doğum günümde aldırıcam inşallah fiyat hep böyle kalır :D 9 nisan bu arada daha baya var
ben aldım işte geldide yanılmıyorsam 1 tane ölü piksel çıktı tam anlayamadım ama olsun çokta rahatsız etmiyor belli bile olmuyor bende iadeyle felan uğraşamam şimdi .d

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
ben aldım işte geldide yanılmıyorsam 1 tane ölü piksel çıktı tam anlayamadım ama olsun çokta rahatsız etmiyor belli bile olmuyor bende iadeyle felan uğraşamam şimdi .d
Sakın öyle bir hata yapmayın hocam ölü piksel zamanla çoğalan bir şey iade süresi bitmeden iade edin

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mustafa Çağrı
İade edin hemen onun zamanla çoğalma riskide var

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
vallamı ne yapacaz ama tamda anlayamadımki yaw
emin olmak için bi kaç test yapın hocam eğer öyleyse iade edin zamanla o büyür büyür bütün ekranı sarar çünkü

Top Bottom