Arama sonuçları: *

1. DerratiX

Minecraft yapı önerir misiniz?

Tek bir büyük market yerine market alanı yapsanız daha iyi olur o zaman.
  2. DerratiX

REKABETÇİ HARİÇ OYUN ÖNERİLERİ

Baldur's Gate 3.
  3. DerratiX

Xbox gamepass diablo 4 gelmiş

ARPG turune girmek istiyorsan oynanabilir. Ama iyi bir ARPG degil. Bayagi basit ve bosslari/endgame'i guzel degil.
  4. DerratiX

Ağır oyunlarda Mavi ekran

minidump dosyasi olusmustur. Onu bilen birine okuttur.
  5. DerratiX

ryzen 7 5800x3D mi yoksa Ryzen 9 5900X mi

Yayini ve videoyu ekran kartindan halledeceksin zaten. Render/video editing gibi seylerle ugrasmayacaksan 5800X3D her turlu.
  6. DerratiX

Yardım 5000-6000TL arası Premium Custom Klavye Önerisi

https://wraithesports.com/products/darmoshark-k8-mekanik-klavye Bunda aradığınız nerdeyse her özellik var. https://wraithesports.com/products/akko-mod-007-manyetik-mekanik-klavye Ekranı yok ama tasarım olarak muazzam ve limited edition.
  7. DerratiX

Düşük sistem kaliteli oyun önerisi

Mafia 1
  8. DerratiX

Türkçe rap önerisi oldschool

Çoğu şarkısı çok iyi değildir ama içyüz'ün bazı parçaları güzeldir.
  9. DerratiX

Ösym Fotoğraf Hk.

kısa cevap yok uzun cevap yetişmez
  10. DerratiX

Elden Ring Gostoc'u Öldürdüm

Gostoc Dragon Smithing Stone satmıyor. Görevden bahsediyorsunuz sanırım, o görev çokta yapmaya değmez bence bayağı uğraştırıcı çünkü. Celestial Dew denilen itemi Church of Vows'ta kullanıp yeniden canlandırabilirsin.
  11. DerratiX

Öneri Valorant çok kolay :D ? Oyun önerisi .

Ready or Not veya Squad. EFT'te olabilir.
  12. DerratiX

Elden Ring Fitgirl mi , Steam Offline Hesap mı?

fitgirl. Offline steam hesabi sadece para tuzagi. ikiside korsan, ikiside legal degil. degisen bir sey yok.
  13. DerratiX

Diablo 4 ana hikaye bitti şimdi ne yapmalıyım?

Benim bildigim oyunun adam akilli bir endgame'i yok. Buildini mukemmellestirmeye calisabilirsin o kadar. Online'a girebilirsin veya World Tier arttirabilirsin.
  14. DerratiX

Whatgeek ürün 8 gündür kargoya verilmedi

8 gun yurtdisindan gelen bir urun icin cok az bir sure. Cogu yurtdisindan gelen urun yaklasik 14 is gununde turkiyede oluyor. Amazonda bile boyle.
  15. DerratiX

Çözüldü✓ Hp victus 16 Ekran kartı kaç watt

Evet kotu bir sey ama bunun hakkinda yapabilecegin bir sey yok. NVIDIA'nin koydugu bir kilit bu ve uretilen tum ekran kartlari bu sekilde calisiyor.
  16. DerratiX

Çözüldü✓ Hp victus 16 Ekran kartı kaç watt

4070/4060/4050 gibi kartlar laptoplarda 95w ustu gormuyor zaten. Attigin laptopta 120w. 140w 4060 alman bir sey katmayacak malesef cunku 95w ustunu oyunlarda gormuyor bu ekran kartlari.
  17. DerratiX

⚽⚽ FENERBAHÇE 0 - 0 GALATASARAY ⚽⚽

hakem oyunu oynatmadı yemin ediyorum hem gsye hem fbye birde sasha boeyin kırmızısını vermedi. tam bir arda kalleşler maçıydı
  18. DerratiX

71 ziyech 76 boey 80 tadic 85 ismail kartal 90+12 aykut kocaman
  19. DerratiX

kg/3.5 üst/kırmızı kart olur skor tahminim 3-1 GS yener diyorum.
  20. DerratiX

Ryzen 5 5600 vs Ryzen 7 5700x

Ryzen 5800X3D veya Ryzen 5 5600 dışında F/P bir işlemci kalmadı AM4'te. Bulursanız anca Ryzen 5 5600x3d. Ryzen 5800X3D alın alabiliyorsanız veya şimdilik 5 5600 alıp ileride 7 7700X falan geçin.
Top Bottom