Neler Yeni

Whatgeek ürün 8 gündür kargoya verilmedi

YasarKrs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Yaşar Karakış
8
gün önce 17 Ocak ta Ajazz AK992 aldım ve hala daha stoku gözükmesine rağmen kargoya verilmedi 4 kere normal mail attım 2 kere siteden yazdım hala tık yok Discord'dan yazıyorum oradanda tık yok aldığıma pişman oldum diyebilirim siz almayın.

Not: T.C. adres telefonu verdim hala yine de tık yok.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,536
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
8 gun yurtdisindan gelen bir urun icin cok az bir sure. Cogu yurtdisindan gelen urun yaklasik 14 is gununde turkiyede oluyor. Amazonda bile boyle.

YasarKrs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Yaşar Karakış
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
8 gun yurtdisindan gelen bir urun icin cok az bir sure. Cogu yurtdisindan gelen urun yaklasik 14 is gununde turkiyede oluyor. Amazonda bile boyle.
Hocam kargoya verilmedi gelmesi değil.

Reav

80+ Silver
8
gün önce 17 Ocak ta Ajazz AK992 aldım ve hala daha stoku gözükmesine rağmen kargoya verilmedi 4 kere normal mail attım 2 kere siteden yazdım hala tık yok Discord'dan yazıyorum oradanda tık yok aldığıma pişman oldum diyebilirim siz almayın.

Not: T.C. adres telefonu verdim hala yine de tık yok.
çin ay yılından dolayı kısa süreli durdurdular türkiyeye olan kargoları en geç 2 haftaya kargoya verilir bununla ilgili bir açıklamaları vardı zaten.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,778
İsim
Kerem Çavuş
aldığına pişmansan iptal maili atabilirsin

HyperBTW

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
emre
hocam ben 19 ocakta sipariş verdim 23 ünde kargoya verildi. ondan 3 gün önce iptal için attığım maile de dün dönüş yaptılar. bende sizin gibi umutsuzdum ama biraz bekletiyorlar

Reav

80+ Silver
hocam ben 19 ocakta sipariş verdim 23 ünde kargoya verildi. ondan 3 gün önce iptal için attığım maile de dün dönüş yaptılar. bende sizin gibi umutsuzdum ama biraz bekletiyorlar
çin ay yılından dolayı kargolar aksıyor.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,778
İsim
Kerem Çavuş
Ona bile cevap verilmiyor ki hocam.
onlara özel bir tatil var ondan dolayı 1 hafta çalışmadılar bende de aynı durum vardı , dünden önce mailime cevap verildi bu hafta kargolanacak diye dün de kargoya verildi , sizinki de yakında gönderilir bence bekleyin , birde yurtdışı alışverişlerde bunları göze almak lazım bazen 1 haftada geldiği olsa da en az 3 hafta unutcaksın o ürünü

Top Bottom