Whatgeek ürün 8 gündür kargoya verilmedi

YasarKrs

80+
Reaksiyon skoru
11
8
gün önce 17 Ocak ta Ajazz AK992 aldım ve hala daha stoku gözükmesine rağmen kargoya verilmedi 4 kere normal mail attım 2 kere siteden yazdım hala tık yok Discord'dan yazıyorum oradanda tık yok aldığıma pişman oldum diyebilirim siz almayın.

Not: T.C. adres telefonu verdim hala yine de tık yok.

8 gun yurtdisindan gelen bir urun icin cok az bir sure. Cogu yurtdisindan gelen urun yaklasik 14 is gununde turkiyede oluyor. Amazonda bile boyle.

8
gün önce 17 Ocak ta Ajazz AK992 aldım ve hala daha stoku gözükmesine rağmen kargoya verilmedi 4 kere normal mail attım 2 kere siteden yazdım hala tık yok Discord'dan yazıyorum oradanda tık yok aldığıma pişman oldum diyebilirim siz almayın.

Not: T.C. adres telefonu verdim hala yine de tık yok.
çin ay yılından dolayı kısa süreli durdurdular türkiyeye olan kargoları en geç 2 haftaya kargoya verilir bununla ilgili bir açıklamaları vardı zaten.

hocam ben 19 ocakta sipariş verdim 23 ünde kargoya verildi. ondan 3 gün önce iptal için attığım maile de dün dönüş yaptılar. bende sizin gibi umutsuzdum ama biraz bekletiyorlar

hocam ben 19 ocakta sipariş verdim 23 ünde kargoya verildi. ondan 3 gün önce iptal için attığım maile de dün dönüş yaptılar. bende sizin gibi umutsuzdum ama biraz bekletiyorlar
çin ay yılından dolayı kargolar aksıyor.

Ona bile cevap verilmiyor ki hocam.
onlara özel bir tatil var ondan dolayı 1 hafta çalışmadılar bende de aynı durum vardı , dünden önce mailime cevap verildi bu hafta kargolanacak diye dün de kargoya verildi , sizinki de yakında gönderilir bence bekleyin , birde yurtdışı alışverişlerde bunları göze almak lazım bazen 1 haftada geldiği olsa da en az 3 hafta unutcaksın o ürünü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,070
Üyeler
183,376
Son üye
playbroker
Geri