Arama sonuçları: *

1. S

Windows 10 kurulum ve key

Pro
  2. S

Windows 10 kurulum ve key

Alabilirsin ben de 6 yıldır var hala kullanıyorum. Arkadaşlarıma da aldım bir sıkıntı yaşanmıyor ev kullanımında.
  3. S

Yazılı Ehliyet Sınavı Çıkmış Sorular İçin Site

Ocak ayında geldi o animasyonlu sorular. Animasyonları iyi izlemeniz gerekiyor arkadaşın dediği gibi ayna, sinyal dönüş geçit lamba hepsi önemli
  4. S

Devamsızlığım tam tamına 30 gün

İlk derse geç kalırsan yarım gün yok yazılırsın sisteme. Geç kalmamanı tavsiye ederim.
  5. S

SteelSeries PrismCaps Alınır mı?

Aynen yay sesi var bende de ama alıştım.
  6. S

Tuşun altyapısı bu şekilde çoğu klavyeye uyuyordu.
  7. S

Ben hyperxin siyahını aldım baya güzel oluyor.... Öncesi ve sonrası fotoğraflarına bakabilirsin.
  8. S

Yardım 165 hz için dönüştürücü mi hdmi kablo mu acil konu

HDMI ile 144 alabilirsin. Dönüştürücüyü hiç tavsiye etmiyorlar. Kalitelileri de baya pahalı diye biliyorum.
  9. S

Aliexpress Ek Vergi Öder miyim ?

Arkadaşın dediği gibi gümrükten geçemeyebilir. Onun dışında ürün Türkiyeye girdiğinde ptt gönderi takip sayfasında ne kadar ek vergi ödenmesi gerektiği yazacaktır.
  10. S

Win 10son sürüm nasıl indirebilirim

Uygulamanın içerisinde iso indirme seçeneği var ordan indirebilirsin.
  11. S

Bu klavye alınır mı ? Site güvenli mi ?

En gıcık yanı bilek desteğinin klavyeye sabitlenmemesi. Sesi dedikleri gibi çok ama alışıyorsun. Keyif meselesi.
  12. S

YENİ PC ALDIM ACİL BAKAR MISINIZ

Bir süre daha windows 10 ' da kalmak bence daha mantıklı.
  13. S

bu soruda takıldım yardımcı olurmusunuz (python)

Birinci for döngüsünde r değişkeni oluşturuluyor ve range(5) dediği de 0 dan 5 e kadar yani (0,1,2,3,4) sayılarını sırasıyla r değişkenine atıyor. Bu sebepten r değişkeninin en son değeri 4 olur. Aynı şekilde c değişkeni içinde range(3) olduğunda o da 0,1,2 değerlerini alır ve en son değeri 2...
  14. S

python hata çıkıyor.

s =='u' dan önceki or eksik.
  15. S

bu soruda takıldım yardımcı olurmusunuz (python)

r ve c nin en son değeri 4 ve 2 oluyor zaten for döngüsünden dolayı. O mantıkla bakarsak 6 yazmamız lazım diye düşünüyorum.
  16. S

Bilgisayarım Açılmıyor Hata Alıyorum

Dizüstü bilgisayar galiba. Biosa girip harddiski görüp görmediğini kontrol et.
Geri