Perfectshot06
Moderatör
- Reaksiyon skoru
- 18,598
- Konu Sahibi Konu Sahibi
ram satıcam onun parasını mı gömsem ama işte olur mu asusa.Mükemmel gözüküyor bütçe varsa al.
ram satıcam onun parasını mı gömsem ama işte olur mu asusa.Mükemmel gözüküyor bütçe varsa al.
harbi güzel olmuş.Ben hyperxin siyahını aldım baya güzel oluyor.... Öncesi ve sonrası fotoğraflarına bakabilirsin.
Videoya baktım da bütçe varsa kesinlikle alınır
ram sattım bugün 375'e alsam mı kiMükemmel gözüküyor bütçe varsa al.
Biz ne dersek diyelim nihai karar seninram sattım bugün 375'e alsam mı ki![]()
görüntüsüne güzelde biri kalitesi beş para etmez demiş.Biz ne dersek diyelim nihai karar senin
Güzel gözüküyor ama değer mi bilemedim.
Konuyla biraz alakasız olabilir ama galiba Razer Blackwidow v3 kullanıyorsunuz bendede var ve acayip bir yay sesi var sizde durum nedir ayrıca keycapsleri ne kadara almıştınız.Ben hyperxin siyahını aldım baya güzel oluyor.... Öncesi ve sonrası fotoğraflarına bakabilirsin.
Eğer tuşları benim Apex 7 ile aynıysa bir yorum yapabilirim. Kötü değildir diye düşünüyorum.görüntüsüne güzelde biri kalitesi beş para etmez demiş.
hissiyati falan kötü olursa patlamayalım sonra.
Bilemedim valla.
Amam bir yandan da 3k'lık apex pro için çıkmış bu tuşlar.
insanlar ***** değil herhalde öyle bir klavyde kullansın. Güzel ki kullanıyorlar.
İşte alıp deneyi görmek lazım açınca iade olur mu. onu da sormak lazım.
Post automatically merged:
amazon da olsa iade kolay olur ama amazonda aynısı 450tl.
Valla itopya desteğe mail attım şimdi.Eğer tuşları benim Apex 7 ile aynıysa bir yorum yapabilirim. Kötü değildir diye düşünüyorum.
Amazon dışındakiler kutusu açılmış ürünü iade almaz.
Aynen yay sesi var bende de ama alıştım.Konuyla biraz alakasız olabilir ama galiba Razer Blackwidow v3 kullanıyorsunuz bendede var ve acayip bir yay sesi var sizde durum nedir ayrıca keycapsleri ne kadara almıştınız.