Arama sonuçları: *

1. T

Xiaomi Satıcı Farklı Sıkıntı Olur Mu ?

Merhaba redmi note 13 pro aldım Trendyol üzerinden şimdi gelen kargoda açınca telefon kutusunun üzerinde evofone yazıyor. Baktım internette sözde resmi distribütör vs yazıyor ama pek içime sinmedi var mı daha önce alan veya bilgisi olan? Kargolamada kötüydü..
  2. T

Adblue Sorunu Opel Combo E

Europar da mı iptal ettiniz fiyat ne söylediler acaba 1711975405 Evet bir kaç yere sordum yazılımla iptal edilebiliyor sanırım fpf tarzı adblueyi iptal edince başka sorunlar çıksın istemiyorum da
  3. T

hocam bende bir anda oldu bu bahsettiğin kutup başları olsun emme valfleri olsun nedir hiç bilmiyorum. Şuanlık bişey yapmadım ama iptal ettireceğim sanırım. 1711067997 Hocam sadece sanırım yazılımla iptal etmek yetmiyor mekanik olarak da işlem yapmak gerekiyormuş.
  4. T

KERNEL DATA İMPAGE ERROR HATASI !

Merhaba bilgisayarım açıkken bir anda Mavi ekran verdi kernel data impage error daha önce Mavi ekran almıştım 1 sene önce garantiye yolladım ramler değişmişti. Olay şuan oldu ve garanti süresi 3 gün önce bitti. Bilgisayar açılmıyor ekran siyah olarak kalıyor bazen açılışta DisplayPort sinyal...
  5. T

Arkadaşlar merhaba bende de 2021 model Opel combo e var dün yolda bı olay başıma geldi. Genelde hep shell’den alırdım adblueyi. Fiyatlar arttığı İçin 20 gün önce pompadan aldım adblueyi.Dün de yolda giderken hava kirliliğini önleme arızası deyip motor ışığı yaktı gece 3000 devirde 3. Viteste...
  6. T

Araç trafik cezası ödeme hakkında

beyanlı ve tutanak seri no ile ödemeye tıklayıp öde işte kanka sisteme düşmesini beklerim diyorsan 2 3 ay bekle
  7. T

https://ivd.gib.gov.tr/tvd_side/dijitalOdeme.jsp?token=d1078f5e3dc646b78d5d4e5842f21e97feb48d366bc7617458b6679dec12675154a01fccc42292bb04d926bc259dbc75e39dd8e202535fd70a7098396c74a6f7 burada en başta mtv ve trafik cezası ödeme yeri var buradan denersen çıkmama ihtimali yok.
  8. T

Kağıt eline ulaşmışsa muhakkak çıkar dostum rakamları yanlış yazıyor olabilirsin.
  9. T

Dostum ceza tarafına tebliğ edildiği tarihten yani kağıt eline geçtikten sonra 15 günün var çıkmıyorsa devletin kendi resmi sitesi interaktif veya gib den beyanlı ödeyebilirsin. Zaten ceza tutarı vs çıkacaktır. Banka kanallarına geç düşüyor bir çok kez böyle ödedim.
  10. T

Lol oynarken mavi ekran vermesi

Yazılım felan mı bende eskiden sadece oyunda olmuyordu ssd olmasından şüpheleniyorum
  11. T

Bende ssd de olduğunu düşünüyorum daha önce de yapmıştı açıkçası götürdüm format felan attılar şimdi tekrar yaptı açınca direk biosa atıyor f10 ile çıkınca display port sinyal yok diyor kalıyor öylece
  12. T

Asus 3060 Ti
  13. T

Merhaba öncelikle bilgisayarı 1 sene önce gaming gentr den almıştım. Daha önce yine yaptı dönüyor kalıyordu götürdüm yazılımdan dolayı demişlerdi. Gelelim soruna lol oynarken bir anda cızırtı yaptı kulaklıktan tamamen kasadan ses felan gelmedi. Basılı tutup power tuşuna açıp kapattım. Sonrasında...
  14. T

Kiz Arkadaşima Doğum Günü Hedi̇yesi̇ Bluetooth Kulaklik Öneri̇leri̇ni̇z?

Kral be 4 yıllık ilişkim,kaldı ki 600 lira para değil zaten ve pahalı bir hediye kabul etmeyeceği için böyle bir şey arıyorum bilmediğiniz konular İçin yorum yapmaman bence senin faydana :) burada tek ricam bilgisi ve fikri olanların yorum yapması ahkam kesip akıl hocalığına soyunmayın lütfen..
  15. T

Kiz Arkadaşima Doğum Günü Hedi̇yesi̇ Bluetooth Kulaklik Öneri̇leri̇ni̇z?

Merhaba ilginize teşekkürler öncelikle, Kız arkadaşıma kulaklık alacağım iphone kullanıyor fakat air pods gereksiz pahalı hem uyumlu olacak hem de model olarak uygun bir şeyler arıyorum 500 600 TL civarı önereceğiniz bluetooth kulaklık modellerini aşağıya linklerseniz çok sevinirim. arkadaşlar...
  16. T

Enpara Ön Ödemeli Kart mı?

o bankaya gitmemen adına seninle canlı görüntülü görüşme yapıyorlar. rahat ol kurumsal finansbank yani takılma detaya
  17. T

Enpara Ön Ödemeli Kart mı?

hocam kredi kartı uygulaması cok iyi eğer mesela seni davetlersem bana 100 tl para ve kedilere mama dağıtıyorlar. Havale eft ücreti yok 3000 tl ye kadar taksitlendiriyorsun güzel yai çok kullanışlı ve bu arada başvuru yapıyorsun şimdi yarın hop kapındalar.
  18. T

🔥İndirim Hepsiburada Konsol ve Aksesuar %15 İndirim / Bilgisayar %5 İndirim

bulursan beni de haberdar edip özelden yazar mısın
  19. T

Sisteme ve siteye güvenebilirmiyim?

site güvenilirdir mağazası da var ayrıca.
  20. T

Yardım Kasanın cam kapağı ekran kartı pinlerini ittiriyor sorun yaşar mıyım ?

https://forum.donanimarsivi.com/konu/kasanin-yan-camini-acik-kullanirsam-bir-sorun-olur-mu.171013/ 1667603517 Toz dışında bir şey diyen yok
Top Bottom