Neler Yeni

Yardım Kasanın cam kapağı ekran kartı pinlerini ittiriyor sorun yaşar mıyım ?

Jonkey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
muhammed Jonkey
Kasan nın cam kapağı ekran kartı pinlerni ittiriyor. ekran kartını biraz içe doğru ittiriyor herhangi bir sorun yaşar mıyım ileriki zamanlarda felan ?
pinleri psuya doğru geri çektiğimde bu sefer ekran kartı pinleri kafası biraz aşağı doğru eğiliyor ama kapak kapalıyor hangisini yapmalıyım acaba ?
kasa Phanteks P500a ekran kartı asus rog 3080ti

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
TOLGA BAYIR
Kasan nın cam kapağı ekran kartı pinlerni ittiriyor. ekran kartını biraz içe doğru ittiriyor herhangi bir sorun yaşar mıyım ileriki zamanlarda felan ?
pinleri psuya doğru geri çektiğimde bu sefer ekran kartı pinleri kafası biraz aşağı doğru eğiliyor ama kapak kapalıyor hangisini yapmalıyım acaba ?
Öf kaça aldınız kartı

Jonkey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
muhammed Jonkey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Almayı düşünüyorum o yüzden sordum bana kalsa camı takma şart değil yani
valla takmaz isem baya bi toz olcak içi çok fazlada ittirmiyor ama uzun süre sorun olur mu diye sordum
22.479 almışdım

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
TOLGA BAYIR
valla takmaz isem baya bi toz olcak içi çok fazlada ittirmiyor ama uzun süre sorun olur mu diye sordum
22.479 almışdım
Hocam kasan nasıl bilmiyorum ama benim gt301 kapalı olmasına rağmen yine deli gibi toz alıyor yani bunu söyleyeyim de
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada kartın pinleri yamultursanız geçmiş olsun diyeyim imkanınız varsa kasayı satıp yeni kasa alabilirsiniz

Jonkey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
muhammed Jonkey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam kasan nasıl bilmiyorum ama benim gt301 kapalı olmasına rağmen yine deli gibi toz alıyor yani bunu söyleyeyim de

Bu arada kartın pinleri yamultursanız geçmiş olsun diyeyim imkanınız varsa kasayı satıp yeni kasa alabilirsiniz
bunun için kasayı satıp almak sıkıntı ya açık bıraksam ne olur acaba ve ya yarı açık kalsa bir parmak kadar açık kalıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
TOLGA BAYIR
bunun için kasayı satıp almak sıkıntı ya açık bıraksam ne olur acaba ve ya yarı açık kalsa bir parmak kadar açık kalıyor
Hocam ben açık kaldığında bir zararını görmedim yani yine yetkili arkadaşlar cevaplar umarım da yarı açık kalması daha iyi bence hava giriş çıkışı daha kolay olur diye düşünüyorum

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
emir yapar
Hocam ben açık kaldığında bir zararını görmedim yani yine yetkili arkadaşlar cevaplar umarım da yarı açık kalması daha iyi bence hava giriş çıkışı daha kolay olur diye düşünüyorum
Hava giriş çıkış konusunda iyi fakat bir sakar harekette, sakatlıkta giren çıkan tüm sisteme oluyor :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
TOLGA BAYIR

Toz dışında bir şey diyen yok

Jonkey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
muhammed Jonkey
böyle görsel var neyapmam lazım ?

yok mu anlayan yardımcı olacak ?

Ekler

• tt.png
    tt.png
    550.6 KB · Hit: 45
  • ttt.png
    ttt.png
    390.9 KB · Hit: 50

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Hocam özel olarak cam yaptırabilirsen oraya bombeli bir cam yapabilirsin, Tabii hava akışını bozar mı bilemiyorum.

Jonkey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
muhammed Jonkey
Hocam özel olarak cam yaptırabilirsen oraya bombeli bir cam yapabilirsin, Tabii hava akışını bozar mı bilemiyorum.
çok mu sıkıntı olur ya biraz sıkıştırsam felan pinler sorun olur mu ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,624
Üyeler
164,350
Son üye
MJolnir38
Top Bottom