Arama sonuçları: *

1. C

titreme ve terleme için hangi bölümden randevu alınır?

merhaba dostum. titreme için nörolojiye başvurmalısın. terleme için ise dermatolojiye başvurabılırsın
  2. C

❌İndirim Bitti! Amazon PRİME 6 ay hediye Güncel Samsung

çok teşekkürler. üyeliğim gerçekleşti.
  3. C

4 yaş büyük bir kıza aşık olmak

Kardeşim olmayacağı için açılmana gerek yok bence. Eğer terslerse kendini kötü hissedersin. Kendi içinde yaşamaya devam et bir süre sonra unutur gidersin daha gençsin :)
  4. C

COD mw2 (2009) virüssüz türkçe yama

Her trojan virüs demek değildir. Türkçe yamaların çoğu oyuna enjekte edilmektedir. yani trojan sistemi yamalarda genelde kullanılan bir yöntemdir.
  5. C

Max 500 tl bandında kulaklık önerisi

Gamepower raijin kullanıyorum ve memnunum
  6. C

Rx6750xt sıcaklığı normal mi

Gpu sıcaklığı steamde oyun indirirken 76 derece olması imkansız bence normal şartlarda işlemci ile karıştırıyor olmayasınız ?
  7. C

Bu ses cw sesi mi acaba

hayır donanımsal bir zararı yok kesinlikle sadece ses yapar ama ürünün garantisi varsa bence gönderin sesi çekmenize gerek yok çoğu cw sorununda değişim sağlıyorlar.
  8. C

Bu ses cw sesi mi acaba

evet.
  9. C

Mining ekran kartı alcam yardım

aynı modelin 3050 olan modelini satarım istersen 4000tl kgf tam 1 yıldan daha fazla garantisi duruyor alalı 1 sene olmadı sadece lol oynandı tertemiz kart
  10. C

❌İndirim Bitti! TURKCELL - Katlanan Mutlu Mega 140 GB 575 TL ( Yıllık Paket )

Merhabalar ben halihazırda vodofone kullanıcısıyım ve taahhüdüm 5 ay daha devam ediyor cayma bedelimi ödeyip Türkcell'e faturasıza geçersem bu kampanyadan yararlanabilir miyim ?
  11. C

Tebilon sitesinden sistem alınır mı ?

Teşekkür ederim yardımcı olduğun için
  12. C

Tebilon sitesinden sistem alınır mı ?

Arkadaşlar merhaba. Tebilon adlı siteden hazır sistem almak istiyorum bir kaç youtuber sistem hazırlamış. Sizce güvenilir midir ? Tecrübeleri olan varsa paylaşabilir mi?
  13. C

Donanım Arşivi yeni sistem geliyor olabilir

Arkadaşlar fiyatın her halükarda gayet güzel indirimli çıkacağı kesin bir şey. Fakat asıl önemli soru stok ne kadar olacak ? Bu kadar popüler ve kendini kanıtlamış bir insanın çıkaracağı sistemi o gün on binlerce insan bekleyecek. Yetişmeniz çok zor ama yine de iyi şanslar herkese
  14. C

Evde nasıl ders çalışılır?

Çalışma. İmkanın varsa meslek edin. Ülkede artık okuyan ile okumayan arasında bir fark yok
Geri