Kardeşim olmayacağı için açılmana gerek yok bence. Eğer terslerse kendini kötü hissedersin. Kendi içinde yaşamaya devam et bir süre sonra unutur gidersin daha gençsin :)
hayır donanımsal bir zararı yok kesinlikle sadece ses yapar ama ürünün garantisi varsa bence gönderin sesi çekmenize gerek yok çoğu cw sorununda değişim sağlıyorlar.
aynı modelin 3050 olan modelini satarım istersen 4000tl kgf tam 1 yıldan daha fazla garantisi duruyor alalı 1 sene olmadı sadece lol oynandı tertemiz kart
Merhabalar ben halihazırda vodofone kullanıcısıyım ve taahhüdüm 5 ay daha devam ediyor cayma bedelimi ödeyip Türkcell'e faturasıza geçersem bu kampanyadan yararlanabilir miyim ?
Arkadaşlar merhaba. Tebilon adlı siteden hazır sistem almak istiyorum bir kaç youtuber sistem hazırlamış. Sizce güvenilir midir ? Tecrübeleri olan varsa paylaşabilir mi?
Arkadaşlar fiyatın her halükarda gayet güzel indirimli çıkacağı kesin bir şey. Fakat asıl önemli soru stok ne kadar olacak ? Bu kadar popüler ve kendini kanıtlamış bir insanın çıkaracağı sistemi o gün on binlerce insan bekleyecek. Yetişmeniz çok zor ama yine de iyi şanslar herkese