Rx6750xt sıcaklığı normal mi

efekok123

80+
Reaksiyon skoru
2
Rx6750 xt kullanıyorum işlemci de r5 5600x
Gpu sıcaklığı steamde oyun indirirken 76 derece fln oluyor kasanın öndeki 3 fani var işlemcinin kendi fani var birde kasanın arkasında bir fan var yeni aldım 1 gün oldu normalmi

Gpu sıcaklığı steamde oyun indirirken 76 derece fln oluyor kasanın öndeki 3 fani var işlemcinin kendi fani var birde kasanın arkasında bir fan var yeni aldım 1 gün oldu normalmi
Gpu sıcaklığı steamde oyun indirirken 76 derece olması imkansız bence normal şartlarda işlemci ile karıştırıyor olmayasınız ?

Gpu sıcaklığı steamde oyun indirirken 76 derece olması imkansız bence normal şartlarda işlemci ile karıştırıyor olmayasınız ?
Olabilir pc ile pek aram yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşlemcinin o derece olması normal mi

Hayır, normal değil.

Ekran kartı markası ne ?
5 5600x işlemcilere stok fan yeterli olmuyor. Ben Dark freezer x125 aldım ve oyunda 85 derecelerde gezen işlemci şuan 60 dereceyi geçmiyor.
Asus Dual rx6750 xt ekran kartım var 2 k ultra ayarlarda oyunlarda 55 derece hep. 60 ı geçtiğini görmedim.

Ekran kartı markası ne ?
5 5600x işlemcilere stok fan yeterli olmuyor. Ben Dark freezer x125 aldım ve oyunda 85 derecelerde gezen işlemci şuan 60 dereceyi geçmiyor.
Asus Dual rx6750 xt ekran kartım var 2 k ultra ayarlarda oyunlarda 55 derece hep. 60 ı geçtiğini görmedim.
Asus radeon rx6750xt
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Asus radeon rx6750xt
76 derece olan cpu

İşlemci fanı düzgün montajlanmamış olabilir. Veya termal macun ile alakalı bir durum vardır. Bence işlemci fanını değiştir ve kule tipi bir soğutucu al. Kışın 76 derece olan işlemci yazın 176 derece olmasın :D
Ekran kartlarımız aynı, benimki oyunda bile 60 dereceyi geçmiyor ve cogu zaman fanları kapalı durumda.

Ekran kartı markası ne ?
Düzgün grafikli oyunlarda 55c kalicağını sanmıyorum o modelin 😀

Normalde oyunda veya furmark gibi yerlerde 60-69c arası olması lazım o kartın.

Düzgün grafikli oyunlarda 55c kalicağını sanmıyorum o modelin 😀

Normalde oyunda veya furmark gibi yerlerde 60-69c arası olması lazım o kartın.
Far cry 5 gayet düzgün grafikli bir oyun.

Far cry 5 gayet düzgün grafikli bir oyun.
Yanlış almayin ama giriş seviyesi bi model kullanan ekran kartı kullanıyorsunuz. Çekirdek performansında bi sorun olabilir diye söylüyorum, furmark 5dk atabilir misin? 1080p 8x de

''giriş seviyesi bi model kullanan ekran kartı'' kısmını anlamadım.
Furmark denemedim hiç denerim.

Geri