Arama sonuçları: *

1. ErenYeageer00

xiaomi note 13 hatalı şifre bekleme süresi

kendime yeni bir Xiaomi note 13 aldım, ilk başlarda birkaç defa yanlış parola girince 30 saniye bekletiyodu, sonra bu 1 dk, 2 dk, 3 dk derken artık tek yanlışta 4 sk bekletiyor, bunun bi ayarı yada çözümü yokmu? lütfen yardım edin
  2. ErenYeageer00

Aliexpress 27 Mart İndirimleri

ilk sıcak fırsat 🔥...
  3. ErenYeageer00

Bu bütçeye klavye önerisi

bekle knk bi bakim piyasaya, bence vatan media gibi yerlerden al, 2 dk donuyorum 1700489499 knk baktım, vatanda 1bin tl, youtube den incelemw videosunu izle eger begenirsen link asagıda, ben vatandan aldım, garantiden değistirdim kapalı ürün geldi, sana piyasanın altına verebilirim istersen...
  4. ErenYeageer00

750-850 TL ye klavye önerisi

logitech g213 knk, ben kullandım, yükseltmek için degistirdim bi yandanda garantiye gonderdim, kapalı kutu geri geldi istersen sana uyguna verebilirim
  5. ErenYeageer00

Bu bütçeye klavye önerisi

knk çok bilgim yok ama steelseries apex 3 yada logitech g213 var, g213 ü kullandım fp olarak gayet güzel, benimki bozuldu(kesinlikle benim hatam degil :) ) garantiden geri geldi, istersen sana piyasanın altına verebilirim, kapalı kutu dokunmadım bile 1700461860 eğer sessiz klavye istersen g213...
  6. ErenYeageer00

Hot wheelslerim değerli mi

güzeller, satıyomusun?
  7. ErenYeageer00

arkadaşlar hot wheels koleksyonumda bu arabalar değerlimi

mario lar çok degerli degil bildigim kadarıyla, supralar iyi, dolaptan bak knk mario nun piyasaya
  8. ErenYeageer00

silindi.

aferin sizi gidi zeki varlıklar, dalga geçmeye devam edin, şurda adam akıllı bi yardım istedik hemen dalga gecmeye baslayin
  9. ErenYeageer00

silindi.

silindi.
  10. ErenYeageer00

Lego technig ucuz versiyonu

knkm şu an lego techic in mclaren senna, mustang gt500, bugatti bolude, camaro nascar ve lambo huracan modelleri 1000 tl ve gayet güzel modeller, akakceden bakabilirsin
  11. ErenYeageer00

DONANIM ARŞİVİ SORUSU GELDİ!

aga cevap olsa olsa rdr2 dir yada soru hatalı
  12. ErenYeageer00

DONANIM ARŞİVİ SORUSU GELDİ!

bunu dicektim bende, hata var bu sefer
Geri