RevenKalr
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 4,424
hikaye oynayan birisiyim ve 40fps zevk vermiyor be bromimza güzelmişte usta sen kartı alıp napacan zaten yokmu sende rx570 ?? ayıp yaw hiç kartı olmayanlara ayıp
hikaye oynayan birisiyim ve 40fps zevk vermiyor be bromimza güzelmişte usta sen kartı alıp napacan zaten yokmu sende rx570 ?? ayıp yaw hiç kartı olmayanlara ayıp
Videoda rx 7900 XT nin çok az farkla gerisinde kalıyor demiştin Abdullah abi size de mi guüvenmeyelimsasirtmali sorular zevkli oluyor
bence cevap zaten oyuzduKankalar ben durumu yazdım rx7900xt alıyor diye ama inşallah kazanmışımdır dikkat ettim bende baya oldu yazalı
kendisine dmden yazdım bunu da kendi ağızıyla diyor öyleyse nasıl cevap rdr2 olabiliyor ?Videoda rx 7900 XT nin çok az farkla gerisinde kalıyor demiştin Abdullah abi size de mi guüvenmeyelim![]()
Abdullah abi böyle yazdığına göre cevap: 7900xt rdr2 de 131fps alıyor 4070ti hiç bir oyunda 131fps vermiyor olacaktısasirtmali sorular zevkli oluyor
Zaten 2 tane HIGH grafikte test edilen oyun var. Soruda hem HIGH grafik olacak hem de 4k olacak dedi.Abdullah abi böyle yazdığına göre cevap: 7900xt rdr2 de 131fps alıyor 4070ti hiç bir oyunda 131fps vermiyor olacaktı
öteki kartla aman aman bir pelformans farkı yokki ?? bu kartı satıp üstüne para ekleyin dicemde rx570 in değeri baya düştü 2000 e zor satarsınhikaye oynayan birisiyim ve 40fps zevk vermiyor be brom
Bana çıkmayacak zaten, cevap rdr2 değilmişöteki kartla aman aman bir pelformans farkı yokki ?? bu kartı satıp üstüne para ekleyin dicemde rx570 in değeri baya düştü 2000 e zor satarsın
hatalı değil brom AH(Abdullah Hacugül) şaşırtma yapmışaga cevap olsa olsa rdr2 dir yada soru hatalı
çıkana hayırlı olsun diyoruz artık forumdan birine bile gitmemiş olabilirBana çıkmayacak zaten, cevap rdr2 değilmiş
Neymiş hocam ?Bana çıkmayacak zaten, cevap rdr2 değilmiş
ne yani cevap rdr 2 değilde "hiçbir oyunda 131 fps alamamış" mı? biraz saçma değil miAbdullah abi böyle yazdığına göre cevap: 7900xt rdr2 de 131fps alıyor 4070ti hiç bir oyunda 131fps vermiyor olacaktı