Arama sonuçları: *

• Users: magte
  • Order by date
  1. magte

Aşağıdaki anakartın ederi ne kadardır alacagimda

Gigabayte anakart kullanan varmı aranızda ne kadardır ortalama olarak bu kart
  2. magte

Letgo güvenli ödeme iadesi nasıl yapılır

Dolap da şöyle bir şey var itiraz etme var fakat öyle diyince orada satıcı iadeye itiraz etti diyor burda o yok ya bu itiraz benim sorunu bildirmemmi yoksa onun geri iadeye talep etmesi mu anlamadım 1645202392 @AydinSahin rica etsem konu ile ilgilenir misiniz?
  3. magte

Konuştum ama geri ver dedi. Öyle söyleyip itiraz mı etmiş
  4. magte

Hayır daha 2 saat önce anlaştık.ama adam itirazmi etmiş onu anlamadim. iadeye dolap uygulamasında yazıyor böyle olunca ;iadeye itiraz etti diye bunda yazmıyor. adamda peki talep oluştur demiş ama itiraz mı etmiş iadeye onu anlamadım
  5. magte

Hayır iade başlattım.anlasmaya varın varamassaniz 48 saat sonra bildirin yazmislar e vardım. Geri gönderin dedi buton yok süreç de gosteriyor 1645200479 Resimleri incele anlamdigim şey şu bu itiraz mı yetkililere yazıyorum o anlamı geliyor.biride evet demiyor otomatik mesaj atıyorlar
  6. magte

merhabalar, belki alanınız değil ama sormak istiyorum. geçen gün letgodan bir ürün aldım.Güvenli ödeme ile bu gün elime ulaştı fakat bozuk çıktı.satıcı ile anlaştım iade için; fakat iade talebini nasıl oluşturabilirim bilmiyorum. Anlaşın yazmızlar fakat anlaştım zaten.iade butonu yok...
  7. magte

İnternetten satış yapmak

Teşekkür ederim.bakicam hocam
  8. magte

devlet benim internetten para kazandığımı nereden biliyor

Kankam biraz önce bir konu açtım.tavsiyeni bekliyorum
  9. magte

İnternetten satış yapmak

İnternetten satış nasıl yapılır.Elbise için soruyorum.özel dikim gelinlik kınalık türü nereden nasıl satış yapılabilinir Instagram'da takipci olayı falan bayağı zor
  10. magte

ALAN SEÇİMİ KAĞITLARIMIZI PARAYLA SATIYORLAR!

zamanında staj defterini 100 tl ye satmışlardı okulda alamayana diplomalarını vermiyorlardı.Gerekli yerlere bildirmeni tavsiye ederim.Bu zamanda zaten zor para kazanmak paranı kaptırma
  11. magte

Okullar Özelleştirilmeli mi?

eğer gerçekten kalite eğitim verilecekse evet ama bu sektöre girmek isteyen şirketten şart istenmeli. Atıyorum lisenin kampüsü olacak içinde spor kulüpleri eğitim için öğretmen kalitesi ve dil eğitimi gibi herşeyin başı standartta başlıyor aslında standartı yok
  12. magte

komünizmin eşitlik ise neden herkes komunist değil?

besim tibuk mu 1 dakikalık saygı duruşu
  13. magte

2 ram takınca açılmadan reset atma

peki o zaman ram kapasiten 16 gb ikisini takınca bu sayıyı geçip geçdiğine bak + iki tür mhz var eminsin değilmi farklı olmadığına, olmadı biosu güncelle
  14. magte

biosdan daha düşük mhz ayarlayabilirmisin yada sistemin 32 bit mi 64 bit mi
  15. magte

bunun bir çok sebebi olabilir ama en bilineni ram mhzleri farklıdır
  16. magte

forum siteleri kuralları katı mı?

yediremeyip devamlı yazman :D
  17. magte

Hayatta senin gibiler her zaman olacaktır.Önemli olan senin gibilerin morelimizi bozmaya çalışmasını umursamamak, Ağlarmıyım gülermiyim bilmiyorum.Ama senin gibi omurgasız olamayacağım kesindir.
  18. magte

en azından tahmin edebilme zeka seviyesine erişebillmişsiniz.bu zekanızı kendinize saklayın konumada rica ediyorum.yazı yazmayın
  19. magte

madde 2.3.4.6 ya göre hakarette bulundun.Her yerin bir kuralı var ise ona uy lütfen
  20. magte

yazdığın şu yazılardan 1 hafta cezan var dı şimdi :D
Geri