forum siteleri kuralları katı mı?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Düzgün durursan, kurallara uyarsan uyarı almazsın zaten. TP'den ceza alıyorum hüü diye ağlayanlar kuralları bir kere bile okumayan 10 yaşındaki çocuklar.
Geneli yazım yanlışlarından ceza alıyor, ben özellikle dikkat ediyorum, ondandır.

yazdığın şu yazılardan 1 hafta cezan var dı şimdi :D
Senin 1 yıl.
Anlaman kıt galiba. TP'de bu kadar yazım hatası yapmam çünkü oranın kurallını biliyorum. Burada yazım hatasından ceza verilir diye bir kural var mı?

küfüre bak hocam aman aman sinir oldum

Artık umursamıyorum ben zaten. Küfüre ve argoya ceza verilebilir ona lafım yok ama onun dışında her şeye ceza veriyor adamlar.

en azından tahmin edebilme zeka seviyesine erişebillmişsiniz.bu zekanızı kendinize saklayın konumada rica ediyorum.yazı yazmayın
A1 Türkçe ile sana hayatında başarılar diliyorum. Ağlamaya devam et, umarım buranın seviyesini de düşürmezsin diyeceğimde düşürdün bile.

A1 Türkçe ile sana hayatında başarılar diliyorum. Ağlamaya devam et, umarım buranın seviyesini de düşürmezsin diyeceğimde düşürdün bile.
Hayatta senin gibiler her zaman olacaktır.Önemli olan senin gibilerin morelimizi bozmaya çalışmasını umursamamak, Ağlarmıyım gülermiyim bilmiyorum.Ama senin gibi omurgasız olamayacağım kesindir.

Uygunsuz davranış
Hayatta senin gibiler her zaman olacaktır.Önemli olan senin gibilerin morelimizi bozmaya çalışmasını umursamamak, Ağlarmıyım gülermiyim bilmiyorum.Ama senin gibi omurgasız olamayacağım kesindir.
Ne ağladın la kes bebe

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,420
Üyeler
192,334
Son üye
CasEmir0