Arama sonuçları: *

1. S

Vmmem 1720 mb ram kullanıyor

nerden yapıyorduk onu
  2. S

aynen abi sanallaştırmayı kapatınca gitti teşekkür ederim hayırlı geceler hayırlı ramazanlar
  3. S

sanallaştırma etkin yazıyor 1619299328 fakat bilgisayarla ilgili başka bir sorun çıkmıştı ve çözüm olarak sanallaştırmayı açmam söylendi o yüzden açık. Açtıktan sonra da düzeldi zaten
  4. S

hiçbir şey çıkmıyor abi
  5. S

tespit edilen tehdit yok dedi abi
  6. S

tamamdır
  7. S

deneyeyim teşekkür ederim
  8. S

Selam arkadaşlar bugün farkettim ki vmmem diye bir şey 1720 mb ram kullanıyor. kapatmak istediğimde ise erişim engellendi diyor. Denetim masasından windows korulalı alanının tiki zaten kapalıydı. Nasıl çözebilirim ? teşekkür ederim
  9. S

9.Sınıf Fizik Sorusu

vücut ağırlığıyla da güzel sorular çözülebilir..
  10. S

uygulamalar açılmıyor

gi girdim abi olmuyor
  11. S

uygulamalar açılmıyor

Dostlar selam, Windows 10 pro kullanıyorum ve discord opera hariç uygulamalar açılmıyor. öğrneği spotify açıyorum ve 2 3 saniye sonra kendi kendine kapanıyor. yardımcı olursanız sevinirim.
  12. S

eşit ağırlık okuyup yazılımcı olabilir miyim ?

Merhabalar herkese. Lise 2 ye gidiyorum fakat okuduğum lisede sadece ea ve sözel var. ben de eşit ağırlıkçıyım. Bu bölümden ilerleyip yazılımda ilerleme şansım var mı ?
  13. S

.co uzantılı e mail almam lazım

tamamdır teşekkür ederim yardımlarınız için dostlar
  14. S

gmail.co 1610118183 o hesapta oyunlarım ve önemli skinlerim
  15. S

arkadaşlar .co uzantısı ile bir mail nasıl kurabilirim. epic gamese kayıt olurken .co ile yazmışım mailimi doğrulama yapamıyorum acil
  16. S

Gelecek Kaygısı ve hedef belirleme sorunu

anladım hocam teşekkür ederim
  17. S

bunları ben de biliyorum zaten ben de öneri istedim sadece yurtdışına gidebilmek için ea da hangi bölüm hangi ünide okunmalı diye. Önerin yoksa da cevap vermezsin olur biter
  18. S

dostum ben sosyal bilimler lisesinde okuyorum bu liseye sayısalımın iyi olmadığını bilerek girdim. Yani sayısalım kötü olmasına rağmen okusam bile okul değiştirmem lazım arkadaşlarımı ve öğretmenlerimi bırakıp o yüzden yapamam gibi geliyor bana. Ayrıca fiziğim biyolojim hiç iyi değil yani
Top Bottom