Arama sonuçları: *

1. M

CORSAIR VENGEANCE LPX RAM XMP SORUNU

Selamın aleyküm arkadaşlar Ryzen 1600af Corsair vengeance lpx 3200 mhz 8+8 cl16 Gigabyte b450m s2h rev1.0 Bu sistemde biostan xmp açınca yemiyor, birkaç kez reset atıyor ve sonra açılıp masaüstüne geldiğinde hiçbir şey olmamış gibi 2133 mhzde kalıyor. Bios sürümüm güncel. İlgili fotoğrafları...
  2. M

KTC H24V27 MONİTÖR ALINIR MI

Öncelikle selam Bütçe darlığından, aşağı yukarı istediğim özelliklerde olmasından ve ödeme kolaylığından bu monitör dikkatimi çekti: https://www.hepsiburada.com/ktc-h24v27-23-8-100-hz-hdmi-vga-1920-1080-amd-freesync-full-hd-flat-monitor-p-HBCV000078AA2N?magaza=Hepsiburada 100 Hz ve VA panel. Bu...
  3. M

HP DB1052NT seste cızırtı sorunu

Merhaba arkadaşlar. Yukarıda yazdığım model laptopa sahibim . Seste durup duruken cızırtı gelmeye başlıyor. Kapatıp açınca kesiliyor , sonra yeniden başlıyor. Windows Update güncellemerim tam. Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim.
  4. M

GM 20 Pro 2 bine alınır mı ?

Yukarıda belirttiğim gibi 1 yıl garantili kutulu GM20 pro bu fiyata alınır mı ? Bu fiyat civarında (mümkünse daha düşük) telefon önerisi alabilirim. Şimdiden teşekkürler.
  5. M

GM 20 PRO mu Redmi NOTE 8 mi

4 yıldır GM 8 kullanıyorum ve telefonu dereye düşürünceye kadar memnundum.
  6. M

GM 20 PRO mu Redmi NOTE 8 mi

Merhaba arkadaşlar yukarıda da belirttiğim üzere şu iki telefon arasında kaldım. Fiyatları da birbiriyle aynı. Telefonu sadece Rise of Kingdom ve Clash Royale oynamak ve sosyal medya için kullanıyorum. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler :)
  7. M

Laptopta onboard ekran kartını nasıl kapatabilirim ?

Evet ilk dediğin yapılı .
  8. M

Laptopta onboard ekran kartını nasıl kapatabilirim ?

Merhaba HP db1052nt laptopumda dahili ekran kartı olan VEGA 3 ekran kartımı kapatabilir miyim. Harici olarak Radeon 530 ekran kartımı sürekli kullanmak istiyorum. Amacım VEGA 3 ekran kartımın 4 GB belleğimin 512 MB kısmını kullanmasını istemiyorum. Belki biraz daha stabil bir oyun oynarım diye...
Geri