Arama sonuçları: *

1. O

Yardım Riot Games, Superonline ve paket kaybı üçgeni

Merhabalar, öncelikle gecikmeniz sorun değil. İlginç bir şekilde yaklaşık 1.5 aydır benim bağlantımda da hiçbir sorun yok. Hatta öyle ki sorun olsa da onlara tekrar sinirlensem diye bekliyorum. Taahhüt yenileme zamanım geldi çattı ve Superonline'ye tekrar güvenip güvenmemek konusunda kararsızım...
  2. O

Yardım Klavyeme saksı devrildi

Ürün mouse + klavye seti olarak geçiyor. Eğer mouse'yi muhafaza etmeme izin vereceklerse aslında pek bir kaybım olmayacak çünkü klavye zaten düzgün çalışmıyor denebilir. Ancak büyük olasılıkla mouse'yi almasalar bile ürünün USB'sini alacaklardır, bu da mouse'yi zaten işlevsiz kılacak. Ürünü ocak...
  3. O

Yardım Klavyeme saksı devrildi

Başlık biraz absürt olabilir, ancak Logitech MK240 kablosuz klavyemin üstüne saksı devrildi. Klavyeye herhangi bir sert cisim (saksının kendisi) temas etmedi ancak yüklü miktarda toprak klavyeye dökülmüş oldu. Uzun bir süre baş aşağı salladım, hava kanallarından süpürgeyle/saç kurutma...
  4. O

Merhaba, değişiklikten bu yana tecrübeleriniz nasıl? Sorun yaşadınız mı?
  5. O

Lütfen ara ara gelip bizi haberdar etmeyi unutmayın. Bu sorunu yaşayanlar olarak bildiğiniz gibi haftalar boyunca sorunsuz vakit geçirdiğimiz de oluyor. Uzun vadede sonuçlarınızı merakla bekliyor olacağım. Bir de bu L1 ekibi ile görüşme talep etmek için ne yapmamız lazım? Tecrübelerime...
  6. O

Merhaba, bir gelişme oldu mu?
  7. O

Ping olayı Riot ile alakalı, herkesin pingini sayısal olarak 7ms düşürdüler, olması gerekenden fazla gözüküyormuş yama notlarında bulabilirsiniz. L1 ekibi nedir, biraz ayrıntılı bahsedebilirseniz ben de gerekli talebi oluşturayım.
  8. O

Demek ilk kez sorunu kabul eden bir birim ile görüşme sağladınız. Sonuçlarınızı öğrenmek için merakla bekliyorum.
  9. O

Sanırım daha önce hiç bahsetmedim ama ben de ilçemde bulunan Superonline merkezine gidip en üst teknik yetkiliyle konuşmak istediğimi söyledim. Talebi biraz ilginç karşılayıp beklettiler ancak adresime 3 kez teknik servis geldiği için en üst yetkiliyle görüşmeme izin verdiler. Gerçekten...
  10. O

Ben bu sorunu yaşamaya başladığımda bu olayla ilgili açılmış 1-2 konu vardı ve bu sorundan muzdarip başka kişiler olduğunu bilmiyordum. Şubattan beri bu sorunu yaşıyorum ve yaşayan kişi sayısının her geçen gün artmasıyla öfkem daha da yükseliyor. Aynı şikayete hep aynı çözümleri deneyip her...
  11. O

[ÇÖZÜLDÜ] Valorant geç açılma - map yüklememe(menüye atma yada hata verme) - menüden menüye geç yüklenme sorunu!!

Sorununuzun hard disk ile hiçbir alakası yok. Konudaki arkadaşlar galiba hard diske takmış :D Benim son konumu inceleyebilirsiniz. Anlattığınız şey paket kaybı. Ping'e benzer olduğu söylenebilir ancak bu direkt bağlanamama şeklinde gerçekleşiyor. Benim son gönderimdeki testleri kendiniz...
  12. O

İnanın bu sorunu yaşayan herkesin başına bu geliyor. Hepimizin aynı şikayeti var, suçluyu da biliyorlar ve salağa yatıyorlar. Üstte dediğim gibi, Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayette bulundum. "Sonuç çıkar mı?" derseniz bence çıkmaz ancak ben bu şikayet mevzusunu taahhütüm bitinceye veya tek...
  13. O

Üzgünüm ki sorunlarımızın çözümü yok. Superonline'yi 1 ay önce tüketici hakem heyetine şikayet ettim. Yapılacak en doğru hareket farklı ISS'lere geçmek olacak. Taahhütümün bitmesini bekliyorum. Geçici bir çözüm bulmak için VPN kullanabilirsiniz. Premium VPN'lerin Türkiye sunucularında aynı...
  14. O

Kablosuz bağlanıyorsanız bu tür sorunlarda kablolu bağlanmak genelde sorunu çözer, çözebildiğinize sevindim. @Berat Özdemir size discord'dan istek gönderdim kabul edebilir misiniz?
  15. O

Biraz ayrıntıya girebilir misiniz? Edit: Ankara'da yaşıyorum. Ping sabit 20 ile başlıyor ancak oyunun belli bir dakikasından sonra sabit 52 pinge yükseldiği oluyor. Tabii her zaman değil
  16. O

VPN kesin çözüm, sorunsuz bağlanıyorsunuz ama ping yan etkisi olabiliyor. Ama dediğim gibi sıradan VPN'lerin ücretsiz sürümü yerine ücretli premium versiyonlarını tercih etmenizi şiddetle öneririm. Belli başlı yerlerde 1 dolara 1 yıllık hesaplar satılıyor.
  17. O

Merhaba, üzgünüm sorunumuzun bi çözümü yok. Sorun 1 hafta kesintisiz devam ederken kafası esince 1 hafta da hiç olmuyor. Sorun çok büyük ihtimalle Superonline sunucularından kaynaklı ama kendileri kabul etmiyor. Kendi kendine çözülmesini beklemek ve servis sağlayıcı değiştirmekten başka tek...
  18. O

@alpolojix tekrar merhabalar. Test amaçlı surfshark premium vpn kullanarak bağlanmayı denediğimde oyunu hiç paket kaybetmeden oynayabiliyorum. Anladığım kadarıyla bağlantı sorunları konusunda bilgili birisiniz, VPN ile kurabildiğim bu bağlantıyı nasıl yorumlarsınız? Sorunum bazen nüksediyor...
  19. O

Flash Bellek Gözükmüyor

Dönmeyi unutmuşum kusura bakmayın. Ben de format diski oluştururken hata yapıp USB'yi yok etmiştim. Aşağıya yazacağım yolla kurtarmıştım, sırayla uygulayın. Alıntıdır: CMD yönetici olarak açın. diskpart yazın, list disk (burada USB belleğiniz veya sileceğiniz disk kaç numara ise onu aklınızda...
  20. O

Tabii ki, çünkü sorun ben kaynaklı değil. 2 taraftan birisi, muhtemelen ikisi de azar azar, bu sorunda pay sahibi. Peki sizce Superonline'ye ne dersem Bay Cimbıls'ın dediği gibi Ping Plotter testlerinin kendileriyle ilgili olduğunu anlayıp tekrar bakarlar? Öyle bir durum ki internet talebi...
Top Bottom