Arama sonuçları: *

1. L

Anakart usb problemi

Kardeşim anakartın üstündeki ön port bağlantıları geçtim anakartın kendi portları bile okumuyor
  2. L

Anakart usb problemi

Hayır tam oturuyor fakat ilk boşluğun olduğu yere bir çentik yok ve oradaki pinler boş kalıyor 1646355202 Aynen öyle anakart üzerindeki ve ön portlar çalışmıyor muhtemelen chipset sıkıntısı var
  3. L

Anakart usb problemi

Kısa devre olduğunu sanmıyorum fakat pc açılırken biosa girmek için tuşa felan basınca işlemiyor
  4. L

Anakart usb problemi

Arkadaşlar merhaba eski anakartım olan msi a68hme33 v2 anakartım bozulduğu için 2. el bir anakart aldım ( Gigabyte f2a68hm-ds2) fakat ilan açıklamasında olduğu gibi anakartın usb portları sıkıntı olduğu için çoklayıcı ile kullanılıyordu. Bende sistemi apu kullandığım için pci-e slotunu çoklayıcı...
  5. L

Sapphire ekran kartı çalışmıyor

1 yıllık kart ücret iadesi olacağını düşünmüyorum fakat tamiri olur mu yoksa değişim mi yapılır merak ettiğim konu bu
  6. L

Sapphire ekran kartı çalışmıyor

Arkadaşlar merhaba, bundan 1 yıl önce Sapphire RX 550 2 GB versiyon ekran kartı aldım. sistem düzgün çalışırken bir anda kapandı ve açılmadı. 3 kere falan denedikten sonra açıldı ama ekran kartı fanlar çalışmadı ve görüntü gelmedi. ben de dün Elmacık bilgisayara ( aldığım satıcı ) götürerek...
Top Bottom