Anakart usb problemi

Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar merhaba eski anakartım olan msi a68hme33 v2 anakartım bozulduğu için 2. el bir anakart aldım ( Gigabyte f2a68hm-ds2) fakat ilan açıklamasında olduğu gibi anakartın usb portları sıkıntı olduğu için çoklayıcı ile kullanılıyordu. Bende sistemi apu kullandığım için pci-e slotunu çoklayıcı için kullanıyordum. Fakat ekran kartı aldığım zaman pci express slotuna taktığımda pci-e yuvasının tam üstüne geliyordu ve çoklayıcıyı kullanamıyordum. Yeni bir çoklayıcı aldım pci slotu için ama bu çoklayıcıyı kullanırken biosa giremiyorum. Bunun sebebi pci slotunun üstündeki pin sayısı ve aradaki boşluk yüzünden olabilir mi ?
Anakart üstündeki slot ve benim aldığıma benzer olan çoklayıcı

Ekler

• 52E10852-F5F1-4098-BB25-B75C30A626D0.jpeg
    52E10852-F5F1-4098-BB25-B75C30A626D0.jpeg
    2.7 MB · Hit: 48
  • 13D5D3EA-F37A-40C3-AA80-B68C0686BEE0.jpeg
    13D5D3EA-F37A-40C3-AA80-B68C0686BEE0.jpeg
    14.6 KB · Hit: 35
Arkadaşlar merhaba eski anakartım olan msi a68hme33 v2 anakartım bozulduğu için 2. el bir anakart aldım ( Gigabyte f2a68hm-ds2) fakat ilan açıklamasında olduğu gibi anakartın usb portları sıkıntı olduğu için çoklayıcı ile kullanılıyordu. Bende sistemi apu kullandığım için pci-e slotunu çoklayıcı için kullanıyordum. Fakat ekran kartı aldığım zaman pci express slotuna taktığımda pci-e yuvasının tam üstüne geliyordu ve çoklayıcıyı kullanamıyordum. Yeni bir çoklayıcı aldım pci slotu için ama bu çoklayıcıyı kullanırken biosa giremiyorum. Bunun sebebi pci slotunun üstündeki pin sayısı ve aradaki boşluk yüzünden olabilir mi ?
Çoklayıcı manntıken biosa girmenizi engellemez, acaba kısa devre felan mı yaptırıyor

aradaki boşluktan kastın tam oturmuyor mu

Kardeşim anakartın üstündeki ön port bağlantıları geçtim anakartın kendi portları bile okumuyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,824
Üyeler
190,983
Son üye
c9lykia
Geri