Arama sonuçları: *

1. C

Millenicom iyi midir?

milnicom kullanıyorum 3 senedir 100 mbit gayet memnunum sadece iki kere kopma sorunu yaşadım. İstasyona uzaklığın, altyapının sağlamlığı gibi bir çok faktör etkilemekte bağlantını etkileyecektir. Ancak milenicom artık iyice fahiş fiyatlara geldiği için bugün itibari ile netspeed'e geçiş yaptım...
  2. C

❌İndirim Bitti! Xiaomi Mi Air Fryer 3.5L 799₺

Migros'un karara itiraz ettiğini duyan çoğu kişi korkusundan şikayetten vazgeçiyor. Kendinizi savunamazsanız kimse size al biz hata yapmışız buda senin hakkın demez. Ama şaşırmadım herkes bir çok şeyden şikayetçi ama düzeltmek için hep başkasının harekete geçmesini bekliyor. Mahkeme deneyimi...
  3. C

Kesinlikle katılıyorum. Süreci olumlu sonuçlanan arkadaşlar gelen cevabı paylaşırsa herkese yardımcı olur
  4. C

hocam kararı bizimle paylaşabilir misiniz sakıncası yoksa
  5. C

Rehber (KLAVUZ) Thh Başvurusu nasıl Yapılır Migros Kurbanları Konuya Gelsin.

Hocam attığım görsele hiç bakmamışsınız sanırım. Benzer durumu farklı bir ürün ve firmayla yaşamış arkadaş
  6. C

Rehber (KLAVUZ) Thh Başvurusu nasıl Yapılır Migros Kurbanları Konuya Gelsin.

Facebook grubunda bir arkadaş paylaşmış benzer bir durumu. Umarım bizde aynı şekilde kazanırız
  7. C

Ankara İtopya son durum

Soğuktan dizlerim ağrıyor hala neyse ki bugün sistemi teslim alacağım öyle kendime gelirim sanırım. Teşekkürler @Abdullah Hacıgül
  8. C

Ankara İtopya G4 İçin Gelecekler

Hocam Bi yerden sonra belden altı uyuşuyor o konuda rahatız 😂
  9. C

Ankara İtopya son durum

Hocam sayı 100 olunca buradan listeyi fotoğraf ile paylaşırız
  10. C

Ankara İtopya son durum

Yarım saatte 26 dan 47 ye geldi siz düşünün artık
  11. C

Ankara İtopya son durum

00:34 itibari ile 44 kişi var
  12. C

Ankara İtopya G4 İçin Gelecekler

Saat 00:23 itibari ile 44 kişiyiz
  13. C

Da G4'den Sonra Gelecek Si̇stem

Yarın Ankara da olacağım görelim bakalım gerçekten liste muhabbeti var mı yok mu. Yalnız ben sakin kalmam kavga çıkarsa birlik olalım 😂
  14. C

İtopya Mağazalarında Son Durum Nedir?

Ankara mağazada yarın satışa başlanacak arkadaşların nasıl almış acaba hayal kurarak mı 😂
  15. C

İtopya Mağazalarında Son Durum Nedir?

Biz daha alamadık adamlar satmaya başlamış bile...
  16. C

Abdullah Abi̇den Duyuru

Dostum sen çılgınsın 😂
  17. C

Abdullah Abi̇den Duyuru

Hocam videolarını izlediğim için 6500xt nin orta segment olarak gelmeyeceğini düşünüyorum zaten. Saygılar
  18. C

Abdullah Abi̇den Duyuru

6500 XT orta segment ise senin için üst segment neyi ifade ediyor hocam?
  19. C

Abdullah Abi̇den Duyuru

Bence RTX 3050 yada 3060. 1646480078 Umarım 6500xt değildir. Hayal kırıklığına uğramak istemiyorum 🤦
Top Bottom