Ankara İtopya son durum

umarım Abdullah bunu bir başarı olarak instagramından paylaşmamıştır. "Ülkedeki rezillik görülsün" başlığıyla her yerden paylaşır umarım. Bunun övülecek bir tarafı yok maalesef. Umarım sarı siteye satacaklar yerine ihtiyacı olanlar alır. Çok şey yazardım da neyse.

arkadaşlar orda 18 yaşında olan biri benim yerime alma imkanı varmı acaba yaşım yetmeyip veremeyebilirler

umarım Abdullah bunu bir başarı olarak instagramından paylaşmamıştır. "Ülkedeki rezillik görülsün" başlığıyla her yerden paylaşır umarım. Bunun övülecek bir tarafı yok maalesef. Umarım sarı siteye satacaklar yerine ihtiyacı olanlar alır. Çok şey yazardım da neyse.
Şimdiden ilan açmaya başlarlar aynı soyadlarıyla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arkadaşlar orda 18 yaşında olan biri benim yerime alma imkanı varmı acaba yaşım yetmeyip veremeyebilirler
Sınırlı stokta bunu yapacak adam var mıdır sanmam

1 bilgisayar için 9 saat ankara ayazında BEKLEMEM.
Ekonomi ne olursa olsun BEKLEMEM.
Ankara Ayazını bilen bilir
Ben kartımı 6300den aldım köşeme çekildim. İnsanin ruhu donar o soğukta

Ben kartımı 6300den aldım köşeme çekildim. İnsanin ruhu donar o soğukta
Ben daha dibimdeki durağa yürürken donuyorum millet çıldırmış resmen.
Ulan tamam sistem ucuz da 9 saat yazık günah ya.
Ayrıca Ankara soğuğu da ayrı dert.
Beni ilgilendirmez.
Ekonomi ne olursa olsun ben yapmam bunu

Yeminle çok üzücü ne diyeyim ankaranın ayazı ciddi anlamda soğuktur askerde iken sabah 4'de uyanırdım o soğuğu tarif etmem zor cidden allah yardım etsin şu ülkenin haline bak, çok değil 3-4 yıl önce her sistemi bir şekilde alabiliyorduk yazık oldu ülkeye yazık şimdi 10.000 TL'ye giriş-orta seviye sistem için millet 1.5 gün önceden sıraya giriyor. inş. şu bekleyenler alır

Bimden alacağımızı aldık arabada oturup yiyeceğiz

Aldık zaten 😃

Ayrıca şuan 30 32 kişilik sıra var

Hocam mağaza müdürü çay ve baklava ikramı yaptı sağolsun.
Helal olsun mağza müdürüne

Geri