dostum oyle deme , bu durumlar olduğu gibi grcekten zor durumda olanlar da var , butcesi dar olan adam bu tarz seyleri almayi düşunemiyor bile maalesefBir de ekonomiye laf yaparlar. 10.000 TL lik sistem için geceden kuyruklar olusuyor. Görün Görüünn (!)
Şimdiden ilan açmaya başlarlar aynı soyadlarıylaumarım Abdullah bunu bir başarı olarak instagramından paylaşmamıştır. "Ülkedeki rezillik görülsün" başlığıyla her yerden paylaşır umarım. Bunun övülecek bir tarafı yok maalesef. Umarım sarı siteye satacaklar yerine ihtiyacı olanlar alır. Çok şey yazardım da neyse.
Sınırlı stokta bunu yapacak adam var mıdır sanmamarkadaşlar orda 18 yaşında olan biri benim yerime alma imkanı varmı acaba yaşım yetmeyip veremeyebilirler
1 bilgisayar için 9 saat ankara ayazında BEKLEMEM.Şimdiden bu haldeyse sabah 5e 100 kişi olur gibi alacak arkadaşlar elini çabuk tutsun
Ben kartımı 6300den aldım köşeme çekildim. İnsanin ruhu donar o soğukta1 bilgisayar için 9 saat ankara ayazında BEKLEMEM.
Ekonomi ne olursa olsun BEKLEMEM.
Ankara Ayazını bilen bilir
Ben daha dibimdeki durağa yürürken donuyorum millet çıldırmış resmen.Ben kartımı 6300den aldım köşeme çekildim. İnsanin ruhu donar o soğukta
şuan kaç kişi var 4 gibi gelsem yetişebilir miyim?Arkadaşlar gelecek var ise hemen gelsin şuan 50 55 kişi vardır bir anda 5 6 araba geldi
Sınırlı stok var zaten biri senin adına alsada fatura onun adına kesilir sana da vermezler 18 yaş altı isen .arkadaşlar orda 18 yaşında olan biri benim yerime alma imkanı varmı acaba yaşım yetmeyip veremeyebilirler
Helal olsun mağza müdürüneBimden alacağımızı aldık arabada oturup yiyeceğiz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aldık zaten
Ayrıca şuan 30 32 kişilik sıra var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam mağaza müdürü çay ve baklava ikramı yaptı sağolsun.