Trifact
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,611
o zaman soğutucunun sıvı kanallarında problem var demek oluyor. eğer garantisi duruyorsa direk şutla. yok garantisi bittiyse ve alet edevatın varsa işten anlarım diyorsan olay sana kalıyor. bu kısım önemli bak eğer pompanın kesin çalıştığından eminsen, komple sistemden soğutucuyu söküp (mümkünse lavoboda, banyoda leğen gibi genişçe bir kabın içinde) alt bakır temas kısmında vida bölümleri var ordan açıp kontrol etmen ve hatta soğutucunun içindeki sıvıyı komple boşaltıp temizleyip, yeni ''sıvı soğutma sıvısı'' doldurman gerekiyor. riskli bir işlem bilgin olsun sıvı sızdırma durumu bile yaşayabilirsin bu işlemleri yaptıktan sonra. yani sistemini çöp edebilirsin.Boşluk olması mümkün değil baktım en az 10 kere kontrol ettim. Bu birden bire olan bişey. Akşam bilgisayarı kapattım sabah açtım böyle. Sadece windows 11 25H2 güncellemesi yapmıştım acaba ondan kaynaklı mı diye düşünüyorum. Ama dün de bugün de formatladım pc'yi 3 kere. bugün w10 kurdum. Yine yok yine yok. Anlamıyorum. Mesela internet sayfasını açınca birden 80-85 lere çıkıyor. Bazen geri düşüyor hemen. Bazen de yavaş yavaş düşüyor. Bu mesajı göndere bastığımda direk uçuyor fanlar falan. Gerçekten saçma sapan bi durum...
Son düzenleme: