STEAM OYUN İNDİRİRKEN 90 DERECE OLUYOR

aroarable

80+
Reaksiyon skoru
2
AMD RYZEN 5 5600 (stok soğutucu)
MSI MAG FORGE M100A D60 (kasa)

Arkadaşlar, iyi akşamlar. Bilgisayarı 2-3 saat önce formatladım. Bundan 4 yanlış olmasın, 3 gün önce de termal macun değiştirdim. İşi düzgün yapıp yapmadığımı anlayamadım.
Steam'den oyun indirirken sıcaklığa bir baktım, 90 derece yazıyor. Biraz tedirgin oldum. Sizce bu bir sorun teşkil eder mi? Termal macunu düzgün sürebilmiş miyim?
Bir de masaüstündeyken sıcaklık 55-60 derece civarında oluyor. Masaüstünde mouse'u hareket ettirince bir anda derece artıyor. Sizce bir sorun var mı?
Havalar da bayağı sıcak, ondan da olabilir diye bir şey demek istemedim ama son günlerde sıcaklık kendini bayağı hissettirdi. Odamda klima yok, sadece vantilatör var.

Ekler

• Adsızasdasd.webp
    Adsızasdasd.webp
    49.4 KB · Hit: 19
5 5600 stokla soğumuyor hocam yav düzgün, kullandığınız termal macun nedir?

Arkadaşlar, iyi akşamlar. Bilgisayarı 2-3 saat önce formatladım. Bundan 4 yanlış olmasın, 3 gün önce de termal macun değiştirdim. İşi düzgün yapıp yapmadığımı anlayamadım.
Steam'den oyun indirirken sıcaklığa bir baktım, 90 derece yazıyor. Biraz tedirgin oldum. Sizce bu bir sorun teşkil eder mi? Termal macunu düzgün sürebilmiş miyim?
Bir de masaüstündeyken sıcaklık 55-60 derece civarında oluyor. Masaüstünde mouse'u hareket ettirince bir anda derece artıyor. Sizce bir sorun var mı?
Havalar da bayağı sıcak, ondan da olabilir diye bir şey demek istemedim ama son günlerde sıcaklık kendini bayağı hissettirdi. Odamda klima yok, sadece vantilatör var.
Kardeşim şu an aynı sorun bende de var bi çözüm bulabildin mi kafayı yiycem ben? Lütfen varsa bi çözüm bana da söylersen sevinirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Herhangi bir siteye girince, mouse hareket ettirince veya bir şey yüklerken ısı birden yükseliyor ve sora kendi kendine düşüyor yada düşmüyor orada kalıyor. Varsa bi çözümü filan çok sevinirim bana da söylersen..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,162,682
Üyeler
184,667
Son üye
Ardacanu
Geri