Reis ben o mesafeyi İstanbul'da günlük yapıyorum çok rahat gidersin aman dikkat et 80 le Sakin sakin git yolun keyfini çıkart. Hızlı gidiyim der çok...
yüksek devirde kullanma titremeler rahatsız eder soğursun, yukarıda arkadaşın dediği gibi lastikleri depoyu fulle bak keyfine. motor bi soğusun ben de...
Lastiklerin basıncı iyi sanırım, biraz benzin doldurup çıkacağım hocam yola. Yarıda mola felan vereceğim dediğiniz gibi inşallah sorun çıkmaz:D
1780730117...
Arkadaşlar uzun yol dediğim Dursunbey/Balıkesir arası gidip geleceğim 73km, mesafe var. Dönüp geri gelmem toplamda 150-160km arası olur. Sizce bir problem...
Abonelik Google Play'den işlendiği için belki fiyatlar düşük gibi geliyor hocam ve şuan iptal ettim uygulamada herhangi bi yeniden abone ol ibaresi çıkmadı...
Arkadaşlar Merhaba. Bayağıdır OneDrive'ın 50GB'lık aboneliğini kullanıyorum ve 20,99TL gibi bir ücreti var fakat yükseltmek istiyorum diğer pahalı microsoft...
Arkadaşlar şimdi monitörüm 180Hz olduğu için VRAM Saat hızı yüksek oluyor ve o nedenle boştayken 55 derece civarlarında oluyor, 60Hz'e düşürünce VRAM hızı...