efeleow isimli üyenin son içerikleri

1. efeleow

Garanti Bbva Risk Skoru Nasıl Yükseltilir?

Arkadaşlar selam. Geçen haftalarda bonus genç kart başvurusu yapmıştım ve maaş almadığım için 700tl bloke şartıyla 1000tl limit verdi. Şimdi araştırdığıma göre 700TLyi geri alabilmem için 6 ay boyunca güvenilir müşteri olduğumu kanıtlamam gerekiyormuş. Fakat bu risk skoru neye göre artıyor neye...
  2. efeleow

Saçlarda Ön Kısım Seyrekleşmesi Neyden Kaynaklıdır?

Olur hocam deneyeceğim. Teşekkür ederim arkadaşlar yanıtlarınız için.
  3. efeleow

Bazen kabuk şeklinde bütün oluyor ama çok büyük değil, bazen de pul pul oluyor. Seboreik dermatit de olabilir belki çünkü uzun zamandır kepek problemim var ama tırnaklamadan kızarıklık olmuyor. Peki bu şampuanlar işe yarar mı?
  4. efeleow

Öneri Hangi Motosiklet Kaskını Almalıyım?

Arkadaşlar 125lik scooter motor kullanıyorum ve çok hız yapmıyorum o yüzden 3-4k "arasında" bir kask alacağım ve 4k'nın üzerine çıkmak istemiyorum. Yarım kask benim için daha ön planda. Acaba LS2 Airflow 2 alırsam siyah vizörlü mü almalıyım şeffaf vizörlü mü? Siyah vizörler gece sürüşlerini ne...
  5. efeleow

Saç türlerine göre etkisi değişebilir mi peki hocam? saçım kalın telli ve dalgalı. Hocam aslında egzamam yok, sadece saçımdaki kepekleri tırnaklayınca oluyor. Sınav stresinden ve sıkıldığımdan daha çok yapmaya başlamış olabilirim çünkü sakin dönemlerimde hiç yapmıyorum ve herhangi kızarıklık...
  6. efeleow

Çözüldü✓ Ekran Kartı Boşta 60-62 Derece

Hocam, sorunu monitörün Adaptive Sync (FreeSync) özelliğini açarak çözdüm. Bu sayede VRAM saat hızı dibe düştü ve ekran kartının sıcaklığı 40 derecelere kadar geriledi, yorumlarınız için teşekkür ederim.
  7. efeleow

Arkadaşlar selam. Normalde aynada kendime baktığımda hiç bir şekilde ön kısımdan derimi görmüyordum. Fakat son zamanlarda, derim hafiften görünecek düzeyde saçımın ön kısımlarında seyrelmenin olduğunu gördüm. Uzun zamandır saç kepeklerimi yolma alışklanlığım var. Bunu tırnaklayarak yaptığım için...
  8. efeleow

Arkadaşlar 0 RPM mi kullanayım, yoksa fan ile 44 derece iyi mi? (yaz geçtiği zaman boşta 36-38'e düşüyor)
  9. efeleow

1-2 yıl önce sanırım ve kasa yerde hocam hava sirkülasyonu biraz zayıf olabilir.
  10. efeleow

Olabilir, RX6600'ü olup bi kac böyle sıcaklık problemi yaşayan da görmüştüm çünkü.
  11. efeleow

Bilmiyorum fazla güç tüketmeye başladığı için ısındığını düşünüyorum. Macundan kaynaklı da olabilir ama 180Hz kullandığımdan beri artıyor sıcaklık.
  12. efeleow

Normal hocam VRAM hz yükseldiği zaman artıyor ve sıcaklık da artıyor. 1783418078 Bilmiyorum hocam monitörü aldığım gibi sıcaklık bu şekilde artmaya başlamıştı ve VRAM saat hızı yükseldikçe arttığını fark ettim. 60Hz: 60Hz'e aldığım zaman direkt düşmeye başlıyor sıcaklık: 180Hz:
  13. efeleow

Arkadaşlar selam. Ekran kartım boştayken 60-62 dereceye çıkıyor ve ben de aşağıdaki ayarı kullanıyorum. Sizce fanlar sürekli çalıştığından aşırı bir zararı oluyor mudur yoksa 60 derecede kalması normal sayılır mı? Sistem özellikleri: GIGABYTE AMD RX6600, R5 5500, A520M DS3H, 2x16GB RAM, MSI...
  14. efeleow

Yardım Amazon İade Edilen Ürünü Tekrar Gönderebilir mi?

Yok iade ettiğim ürünün iadesi onaylandı ve depoya ulaştı o yüzden merak ettim. Bir de iade edilen ürünlerle sıfırlar ayrı bi yerde mi tutuluyor yoksa hepsi aynı mıdır?
  15. efeleow

Tvs Jupiter 125cc ile Uzun Yol Yapılır mı?

İki kez gidip geldim hocam bir sıkıntı yaşamadım valla 1782497546 Evet hocam sadece fazla gaz açınca bazen egzoz'dan çat pat sesler geliyor normal midir?
Geri