efeleow isimli üyenin son içerikleri

1. efeleow

AMD yazılımı kendi kendine güncellinip bozuluyor

Deneyeceğim hocam ve şu an W11'e de geçeceğim.
  2. efeleow

Hata yazılımın kendi kendine bozuk bir driver ile güncellenmesinden kaynaklanıyor bunu nasıl çözerim diye sordum.
  3. efeleow

Arkadaşlar cuma günü PC'yi kullanırken Windows tarafından kritik bir güncelleme geldi ve güncelleyip Valoranta girdikten sonra mavi ekran verdi. Ekran kendi kendine gidip geldi ve ilk başlarda yazılıma girebiliyordum fakat sonradan girmeye çalıştığım zaman ise hata verdi. Dün ekran kartı...
  4. efeleow

Motorsikletten sıvı akması

Hocam sanmıyorum çünkü kedileri seviyordum motoru kapattığım esnada hangi ara işeyecekler:D 1752673404 Anladım hocam tekrar bi test edicem oluyor mu diye, teşekkürler:).
  5. efeleow

Motor yağı mı hocam
  6. efeleow

Arkadaşlar görselde tekere sıvı akmış biraz ve bu sıçrama gibi değil çünkü motoru durdurunca olmuş ve parmağımla kontrol ettiğimde ise sarı ve kremsi bi yapıydı bu neyden olabilir? Daha motoru dün aldık yeni motor. Motor: TVS Jupiter 125cc
  7. efeleow

Kan değerlerim normal mi?

Denerim hocam sağolun. 1752490221 Tamamdır 1752490246 Tamamdır hocam tekrar baktırmayı düşünüyorum zaten
  8. efeleow

Kan değerlerim normal mi?

Arkadaşlar selam. Yaklaşık 1 yıldan fazla süredir sürekli geçmeyen bir zihinsel yorgunluk yaşıyorum ve sabahları yorgun uyanıyorum, elimde kolumda ve bacaklarımda geçmeyen bitkinlik var ve sürekli başım dönüyor. Psikiyatriye 2.gidişim ve bana bir antidepresan tarzı ilaç yazdı ve 2 ay önce de kan...
  9. efeleow

Monitörde çizgiler çıkmaya başladı

MSI G2412 1751275204 Hep var hocam sol kısımda daha az var sağa gittikçe artıyor.
  10. efeleow

Garantiye göndermeyi düşünüyorum ben de fakat bir şey sormak istiyorum bu çizgiler gün geçtikçe daha da belirginleşiyor bunun sebebi nedir? kullanıcı hatası olarak değerlendirilmez değil mi?
  11. efeleow

Arkadaşlar merhaba bu sorun son 1-2 haftadır var ve gittikçe daha kötü oluyor bu sabah kalktığımda daha belirgindi bu çizgiler. Bir tane ölü piksel olduğu için iade'yle uğraşmak istemedim ama bu durum baya bir canımı sıktı. Garanti süresi 4 ay kadar daha var sizce garantiye göndermeli miyim...
  12. efeleow

Baseus kablo data özelliğini kullanamıyorum

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 hafta önce almış olduğum Baseus Pudding model Type-c to USB kablosunu almıştım ve şarj etme olarak bir problem yoktu, data özelliğini test edecektim fakat PC'ye taktığım zaman telefonumu algılamadı. İki tane Samsung telefonda denedim ikisinde de çalışmadı (M52 ve...
  13. efeleow

PC için Gamepad Önerisi

Wraith'in kullandığı sensörler genel olarak güzel oluyor o yüzden Xbox'a fazla para vermek istemiyorsan Shooter 3 alabilirsin.
  14. efeleow

S23 fe fotoğraf geç işliyor

Geç güncellemekle ilgili olduğunu sanmıyorum, belki de A56 modeline gelen güncelleme gibi hatalı bir sürüm de gelmiş olabilir hocam. Galaxy store'unuzda kamera ya da dosya uygulamasının güncellemesi var mı?
  15. efeleow

Hangi iPhone alınmalı?

Bence iPhone 15 Pro daha iyi hocam.
Geri