Lastiklerin basıncı iyi sanırım, biraz benzin doldurup çıkacağım hocam yola. Yarıda mola felan vereceğim dediğiniz gibi inşallah sorun çıkmaz:D
1780730117
Ben yine yarıda bi 10 20 mola veriyim hocam nolur nolmaz diye. Bu arada sizin motorunuz neydi?
Arkadaşlar uzun yol dediğim Dursunbey/Balıkesir arası gidip geleceğim 73km, mesafe var. Dönüp geri gelmem toplamda 150-160km arası olur. Sizce bir problem yaratır mı motorda? Hava soğutmalı ve tvs bana pek güven vermiyor yolda kalırım diye korkuyorum. Sizce gideceksem nelere dikkat etmeliyim?
Abonelik Google Play'den işlendiği için belki fiyatlar düşük gibi geliyor hocam ve şuan iptal ettim uygulamada herhangi bi yeniden abone ol ibaresi çıkmadı. Sanırım yenileneceği gün iptal etmem gerekiyor fakat diyelim iptal ettim, içindeki dosyalar anında mı silinir yoksa bekleme süresi tanır mı?
Arkadaşlar Merhaba. Bayağıdır OneDrive'ın 50GB'lık aboneliğini kullanıyorum ve 20,99TL gibi bir ücreti var fakat yükseltmek istiyorum diğer pahalı microsoft aboneliklerine atıyor. Yan hesabım + Güvenli klasörden OneDrive ekleyip abonelik almayı denedim ve aşağıdaki fotodaki gibi ucuz abonelikler...
Arkadaşlar şimdi monitörüm 180Hz olduğu için VRAM Saat hızı yüksek oluyor ve o nedenle boştayken 55 derece civarlarında oluyor, 60Hz'e düşürünce VRAM hızı neredeyse sıfıra iniyor ve sıcaklık haliyle azalıyor fakat rahatsız olduğum konu şu; uzun vadede problem yaratır mı? veya ekran hertzi yüksek...
Arkadaşlar bıktım gerçekten sürekli mesaj geliyor bunları engellemenin bir yolu var mıdır? Genel olarak +90850'li numaralardan geliyor ve tek yapabileceğim çözüm bu numaraları engelleyip mesajları silmek oluyor. Ne yapabilirim sizce?
Temu'dan yurtdışı ürün alımı yasaklandı fakat şuan tekrar açıldığı söyleniyor ve bi kaç habere rastladım ama baktığımda hala yerel depo ürünleri gözüküyor. Sadece gümrük mevzuatı mı kalktı yoksa yurtdışından ürün satışları devam edecek mi? Sadece bilgisi olanlar yazsın lütfen mesaj kasmak için...
Arkadaşlar cuma günü PC'yi kullanırken Windows tarafından kritik bir güncelleme geldi ve güncelleyip Valoranta girdikten sonra mavi ekran verdi. Ekran kendi kendine gidip geldi ve ilk başlarda yazılıma girebiliyordum fakat sonradan girmeye çalıştığım zaman ise hata verdi. Dün ekran kartı...
Hocam sanmıyorum çünkü kedileri seviyordum motoru kapattığım esnada hangi ara işeyecekler:D
1752673404
Anladım hocam tekrar bi test edicem oluyor mu diye, teşekkürler:).